google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Ομοφοβικό ξέσπασμα από τον πατέρα του υπόπτου για τη σφαγή στο Κολοράντο


 Οργή προκάλεσαν τα σχόλια του πατέρα του 22χρονου που θεωρείται ο βασικός ύποπτος για το μακελειό με τους έξι νεκρούς και τους 11 τραυματίες σε γκέι κλαμπ του Κολοράντο την περασμένη εβδομάδα.

Ο Άαρον Μπρινκ σε μια φοβερά κυνική στιγμή δήλωσε πως όταν του τηλεφώνησε ο συνήγορος του γιου του για την ένοπλη επίθεση σε νυχτερινό κέντρο που συχνάζουν άτομα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, εκείνος… φοβήθηκε πως το παιδί του είναι ομοφυλόφιλος.

«Και μετά μαθαίνω ότι βρισκόταν σε γκέι μπαρ και αναρωτήθηκα “Θεέ μου είναι γκέι;”. Φοβήθηκα» είπε χαρακτηριστικά για να δηλώσει ανακουφισμένος που ο γιος του δεν είναι γκέι.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα λόγια του προκάλεσαν οργισμένα σχόλια από χρήστες των μέσω κοινωνικής δικτύωσης, που καταδίκασαν τον πατέρα, αναφέροντας ότι είναι ανακουφισμένους που ο γιός του είναι «απλά δολοφόνος και όχι ομοφυλόφιλος».

Ο Μπρινκ δεν έμεινε στα ομοφοβικά του σχόλια, αλλά σημείωσε ότι θεωρεί σημαντική την βίαιη συμπεριφορά γιατί «έχει αποτελέσματα» για να συμπληρώσει ότι είχε μάθει από νωρίς τον γιό του να παλεύει.

Οι εισαγγελείς δεν έχουν αποδώσει επίσημα κατηγορίες κατά του Άντερσον Λι Όλντριχ, ο οποίος μπορεί να δικαστεί και για έγκλημα μίσους, ενώ οι δικηγόροι του επισημαίνουν ότι αυτοπροσδιορίζεται ως non binary και χρησιμοποιεί τις αντωνυμίες «αυτοί/ εκείνοι». 

Ο πατέρας του δήλωσε, ακόμη, μορμόνος και συντηρητικός Ρεπουμπλικάνος, όμως μετά τον ορυμαγδό αντιδράσεων προχώρησε σε νέες δηλώσεις σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για το περιστατικό με τους μαζικούς πυροβολισμούς.

«Λυπάμαι πολύ για την απώλειά σας, ασχέτως με την πολιτική, πρόκειται για ανθρώπινες ζωές, η ψυχή μου είναι μαζί σας» είπε σε άλλη συνέντευξή του, ενώ εξέφρασε την έκπληξή του όταν έμαθε ότι ο γιος του είναι non binary.

Έσπευσε, τέλος, να σημειώσει ότι δεν έχει μεγαλώσει ο ίδιος τον γιο του, καθώς η πρώην σύζυγός του τον απομάκρυνε επειδή έπαιζε σε πορνογραφικές ταινίες. 

«Απέτυχα, λυπάμαι. Ήλπιζα να παλεύει σαν άντρας. Χτυπάς με τις γροθιές σου και μετά δίνεις τα χέρια. Αυτό είναι» είπε χαρακτηριστικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.