google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

O «Q» στον James Bond δεν χάρηκε με την αποκάλυψη ότι είναι γκέι


Ο ηθοποιός Μπεν Γουίσο δεν είναι ικανοποιημένος με την αποκάλυψη του γκέι χαρακτήρα του στην τελευταία ταινία του James Bond «No Time To Die». ΟΜπεν Γουίσο, ο οποίος στην κανονική του ζωή είναι γκέι και παντρεμένος με έναν Αυστραλό, μιλώντας στην Guardian, εξέφρασε τη λύπη του για τον τρόπο με τον οποίο o «Q
» αποκαλύφθηκε στο «Νo Time To Die».  
 «Εκείνη την στιγμή νομίζω πως σκέφτηκα “θα το κάνουμε αυτό και μετά δεν θα τίποτα άλλο γι΄ αυτό;” Θυμάμαι, ίσως, να ένιωθα ότι δεν ήταν ικανοποιητικό. Για οποιονδήποτε λόγο, δεν το ανέλυσα με κανέναν άλλον στην ταινία. Ισως σε άλλο είδος ταινίας θα είχα κάνει; Αλλά είναι μια πολύ μεγάλη βιομηχανία. Σκέφτηκα πολύ αν έπρεπε να την αμφισβητήσω. Τελικά, δεν το έκανα. Δέχτηκα ότι αυτό γράφτηκε. Και είπα τις ατάκες. Και είναι αυτό που είναι», δήλωσε ο ηθοποιός.  
 Στην πρόσφατη περιπέτεια του Bond «No Time To Die», o πράκτορας μαζί με την Moneypenny πάνε απρόσκλητοι στο διαμέρισμα του Q ο οποίος ετοιμάζει ένα ρομαντικό δείπνο για το αγόρι του. Τον ρόλο του Q, ο Γουισο τον πήρε ουσιαστικά με μια παύση και ένα πέρασμα του Τζον Γκλιζ, από τον Ντέσμοντ Λιούλιν (1914-1999). Ο Ουαλός υποδύθηκε σε 17 ταινίες «James Bond» τον πράκτορα Q και με τη διασκεδαστική ερμηνεία του συνέβαλε στη δημιουργία του στερεότυπου που ακολουθεί τον συγκεκριμένο ήρωα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.