google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Αυτά είναι τα πιο διάσημα γκέι ζευγάρια του κόσμου

Είναι μεγάλο ζήτημα για ένα LGBTI αστέρι να ανακοινώνει τις προτιμήσεις του και ακόμα μεγαλύτερο να εμφανίζεται δημόσια με τον σύντροφο του.
Αυτό σημαίνει ακόμη, ότι το άλλο τους μισό, είτε είναι διάσημο πρόσωπο είτε όχι, εκτίθεται στην δημοσιότητα. Δε το λες και εύκολο εγχείρημα όταν οι κοινωνίες που ζούμε είναι ακόμα κλειστόμυαλες και συντηρητικές.
Εδώ σας παρουσιάζουμε  ζευγάρια διάσημων, που έχουν το κουράγιο να εκδηλώνουν τη στοργή και την αγάπη τους δημόσια, αδιαφορώντας για σχόλια και δίνοντάς μας έμπνευση να είμαστε πιο ανοιχτοί στη διαφορετικότητα.
Ellen DeGeneres και Portia de Rossi
Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια και κωμικός DeGeneres παντρεύτηκε την ηθοποιό το 2008. 
Gauthier Destinay και Xavier Bettel


Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Bettel (Δ) παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφό του τον αρχιτέκτονα Destinay το 2015. Είναι ο μόνος αρχηγός κράτους στον κόσμο που είναι νόμιμα παντρεμένος με ατομο ίδιου φύλου.
George Takei και Brad Altman
Ο σταρ του “Star Trek” (Α) είναι παντρεμένος με τον Altman από το 2008. Το ζευγαρι είχε σχέση πάνω από 20 χρόνια, πριν παντρευτούν σε παραδοσιακή γιαπωνέζικη τελετή.
Martina Navratilova και Julia Lemigova
Το πρώην αστέρι του τένις (Α) και το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας άρχισαν να βγαίνουν το 2006. Μετά από 8 χρόνια σχέσης, παντρεύτηκαν το 2006.
Elton John και David Furnish
Ο θρυλικός τραγουδιστής (Α) έχει σχέση με τον κινηματογραφικό παραγωγό Furnish από το 1993. Από τα πρώτα γκέι ζευγάρια στη Βρετανία που υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης. Ο γάμος τους έγινε το 2014, όταν νομιμοποιήθηκε στην Αγγλία.
Melissa Etheridge και Linda Wallem


Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια (Α) παντρεύτηκε τη σύντροφό της ηθοποιό Wallem το 2014, μετά από σχέση τριών χρόνων.
Neil Patrick Harris και David Burtka


Μετά τη δεκαετή σχέση τους, ο σταρ του “How I Met Your Mother” (Α) και ο σύντροφός του ηθοποιός και σεφ Burtka παντρεύτηκαν το 2014.
Christine Marinoni και Cynthia Nixon
Η ηθοποιός του “Sex and the City” (Δ) είχε σχέση με την ακτιβίστρια Marinoni από το 2004. Μετά από 8 χρόνια σχέσης, παντρεύτηκαν το 2012.
Tom Ford και Richard Buckley
Ο διάσημος σχεδιαστής Ford (Α) παντρεύτηκε με τον επί 27 χρόνια δημοσιογράφο σύντροφό του Buckley το 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.