google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

2 ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΥΜΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

ΔΥΟ ΤΑΙΝΙΕΣ για όλη την οικογένεια του 2018 επιλέξαμε σήμερα. Μπορεί να υπάρξει δυνατή, ελεύθερη φιλία γεμάτη ατέλειωτη αγάπη, έρωτα χωρίς όμως ερωτικές σκηνές, χωρίς ένα φιλί στο στόμα αλλά έστω στο μάγουλο; Ναι ΥΠΑΡΧΕΙ.
Την πραγματική αυτή αξία του πλατωνικού έρωτα μετουσιώνουν 2 ταινίες που υμνούν την ανδρική φιλία μέσα από δυο φιλμ που δείχνουν να μοιάζουν αλλά περιλαμβάνουν έννοιες, μηνύματα, που θα αναγνωρίσετε εύκολα.

My Best Friend (2018)

Ο Lorenzo, ένας ήσυχος έφηβος, ζει σε μια μικρή πόλη στην άκρη του κόσμου στην όμορφη Παταγονία. Είναι ένας καλός μαθητής και ένας περίεργος και έξυπνος άνθρωπος, πιο εξειδικευμένος στη μουσική και στη λογοτεχνία παρά στον αθλητισμό.

Ο πατέρας του Lorenzo αποφασίζει να φιλοξενήσει τον Caito, γιο ενός φίλου από το Μπουένος Άιρες, που έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο για μια μακρά διαμονή.
With English Subtitles Here OR Here OR Here:


Reach (2018)

Ένας κοινωνικά αμήχανος και ευαίσθητος έφηβος, ο Στήβεν, σχεδιάζει να αυτοκτονήσει.Υφίσταται συνεχώς εκφοβισμό - bullying -από τον πρώην φίλο τής παιδικής του ηλικίας, "μάγκα" τού σχολείου, τον Νικ .Ωστόσο, όταν ο Clarence, το νέο "περίεργο" παιδί στο σχολείο, τον κάνει φίλο, τα σχέδια τού Στήβεν αποπροσανατολίζονται, βγαίνει από την αυτο-απομόνωσή του και δημιουργεί ισχυρότερες σχέσεις με τον πατέρα, τους φίλους και τους δασκάλους του.Τα αγόρια κάνουν έναν αδιαχώριστο δεσμό, καθώς ο Clarence βρίσκει δημιουργικούς τρόπους να βγάλει τον Steven από την κατάθλιψή του.Με κοινή αγάπη για τις τέχνες, ο Steven και ο Clarence οργανώνουν ένα πρωτότυπο σχολικό θεατρικό και εξερευνούν τις εμπειρίες τους πέρα από τα αυτοεπιβαλλόμενα όρια.Ο Νικ ζηλεύει όλο και περισσότερο την άνοδο τού Στίβεν και τού Clarence στις σχολικές παρέες και ωθείται σε σημείο σύγκρουσης μαζί τους. 
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΕΔΩ 
https://tenies-online.com/load/1-1-0-30012
Υπότιτλοι: Ελληνικοί 
Special feature: Greek subtitles 
Γλώσσα: English

Παραγωγή: 2018
Είδος Ταινίας: Κωμωδία
Σκηνοθέτης: Leif Rokesh
Ηθοποιοί: Corbin Bernsen, Garrett Clayton, Joey Bragg, Concetta Tomei 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.