google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Η ΣΕΙΡΑ QUEER AS FOLK ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΦΟΒΙΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΑΝ ακόμα και τώρα ορισμένοι διατηρούν ενδοιασμούς γιατι η επιθεση στο Ορλάντο ηταν ΟΜΟΦΟΒΙΚΗ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ δειτε αυτο. Το είχαμε αποτυπώσει στην κριτικη της σειρας Queer as folk που γυρίστηκε πριν 5 χρονια. Η σειρά περιγράφει με εκπληκτικό τρόπο αυτό που ζούμε στις μέρες μας, με άλλο σενάριο φυσικά.
Αν οι σεναριογράφοι της σειράς βλέπουν το μέλλον  των LGBT μέσα απο τις σειρές τους τότε έχει αξια κι αυτο το επεισόδιο. Στο 10ο επεισόδιο του 5ου και τελευταίου κύκλου γίνεται μια εκρηξη στο γκέι κλαμπ με το όνομα Babylon του κεντρικού ήρωα της σειράς που ενσαρκώνει ο Γκέιλ Χάρολντ . Η ταινία δεν μιλά για πυροβολισμούς αλλά είναι σαν να το υπονοεί. Θύματα 4 ΝΕΚΡΟΙ και 67 τρααυματιες οπου 11 σε κρίσιμη κατάσταση γραφει το σενάριο οπως στο πρόσφατο περιστατικό αλλά ο αριθμός εχει τεραστια σημασια όπως και οι σκηνές στην σειρά...
Αλλα η σειρά προβλεψε και το γεγονός οτι οταν ο Μπραιαν πηγε στο νοσοκομειο να δωσει αιμα για τον φίλο του Μάικυ παροτι ηταν συμβατο, το αρνήθηκαν. Η δικαιολογια οτι οι γκει ηταν εκτος κανονισμού λόγω της ομοσπονδιακής υπηρεσίας αίματος. Ομοιότητες πολλές αλλά με διαφορετικό τρόπο.
Στο 11ο επεισοδιο οπου ευτυχως αναρρώνουν αλλα παράλληλα τιμούν τα θύματα της επίθεσης, οι διαλογοι ειναι αποκαλυπτικοί...για το μίσος της ΟΜΟΦΟΒΊΑΣ. Η σειρά έθιξε το θέμα των ομόφυλων γάμων, της υιοθεσίας, της ομοφοβίας στον 3ο κύκλο, της Παιδείας, την ανάγκη για λογική και αλληλεγγύη. Δείτε το ξανά και μετά προβληματιστείτε...ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ στα Ελληνικά.

http://vidto.me/d21abvt96ysp.html
http://vidto.me/g7upcu36qi54.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.