google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

The Old Gays: Οι ηλικιωμένοι γκέι σταρ του TikTok ποζάρουν με Savage X Fenty

 


Οι «Old Gays» συνεργάστηκαν με το brand εσωρούχων Savage X Fenty της Rihanna και το αποτέλεσμα έχει ήδη γίνει viral.

Οι ηλικιωμένοι γκέι σταρ του TikTok πόζαραν με κόκκινα εσώρουχα της Savage X Fenty για ένα σπέσιαλ «Valentine’s Gays» ποστ, ξαπλωμένοι δίπλα από μια πισίνα, αποδεικνύοντας πως η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός. 

Τα κομμάτια είναι από τη συλλογή εσωρούχων για άντρες Savage X Fenty που κυκλοφόρησε φέτος για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

«Πώς στην ευχή να μην ερωτευτείς αυτούς τους τύπους;», σχολίασε η Savage X Fenty, που δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο στην επίσημη σελίδα στο Instagram, προσθέτοντας πως η Savage δεν έχει όριο ηλικίας. 

Οι «The Old Gays» aka Robert Reeves, Mick Peterson, Bill Lyons και Jessay Martin, όλοι μεταξύ 60 και 70 ετών, έγιναν διάσημοι όταν εμφανίστηκαν σε ένα προωθητικό βίντεο για το Grindr το 2019. 

Έκτοτε, έχουν αποκτήσει εκατομμύρια φανς στα social media, ενώ μόνο στο TikTok μετρούν σχεδόν τρία εκατομμύρια followers.

Πρόσφατα υπέγραψαν με τον Brian Graden Media (BGM) για μια σειρά ντοκιμαντέρ ενώ ζουν μαζί στο Cathedral City της Καλιφόρνια.

«Τα βίντεό τους έχουν απήχηση σε ένα κοινό μικρών και μεγάλων και οι θεατές έχουν δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον να δουν τη ζωή τους σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο, το οποίο σκοπεύουμε να προσφέρουμε», σχολίασε ο Brian Graden, CEO της BGM.

Με πληροφορίες από Pink News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.