google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Green Butterflies (2017): ΚΑΘΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΕΛΟΥΔΙΟ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ

ΤΟ 2015 θεσπίστηκε μετά από αγώνες στην Κολομβία νόμος που επιτρέπει την έκφραση του σεξουαλικού προσανατολισμού στα σχολεία όπως και την έκφραση φύλου, ως αναφαίρετο ανθρώπινο δικαίωμα. Με αυτό το σημείωμα ολοκληρώνει η ταινία τον επίλογό της και ξεκινήσαμε από αυτό, καθώς η ρομαντική, ρεαλιστική αλλά συνάμα δυνατή ταινία θα σας καθηλώσει καθώς βραβεύτηκε όχι μόνο στην χώρα της αλλά και σε διεθνή Φεστιβάλ.
Η ΤΑΙΝΙΑ: Ο Ματέο είναι ένα έξυπνο αγόρι που ερωτεύεται τον Ντάνιελ, αλλά όταν ο καθένας αποκαλύψει αυτή τη σχέση, ο Ματέο βρίσκεται σε σταυροδρόμι και θα πρέπει να αποφασίσει να αγωνιστεί με τις αντιξοότητες του ή να εγκαταλείψει τα πάντα μέχρι τη ζωή του. Σε ένα σχολείο που παραχώρησε τις εγκαταστάσεις του, αναλύονται όλες οι εκφάνσεις της εφηβείας μέσα από το πρίσμα της νεολαίας του σήμερα. Η πλοκή ωστόσο βαραίνει προς το τέλος με την αποτύπωση των χαρακτήρων αλλά επικεντρώνει στην αγάπη μεταξύ των 2 φίλων συμμαθητών που μεγάλωσαν μαζί.
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ: Εκπληκτική ρεαλιστική ταινία, στην χώρα που σταδιακά εναρμονίζεται με τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά κυρίως μέσα από μια όμορφη νεανική ταινία που γεμίζει με το φως της. Ο Ματέο αποτελεί τον τραγικό ήρωα του φίλμ λέγοντας ότι "ήρθαμε στον κόσμο να κάνουμε την διαφορά, τουλάχιστον να αξίζει, να αγαπήσουμε, να αλλάξουμε τα πάντα και να ενώσουμε ότι μας χωρίζει.." Ένα πρελούδιο αγάπης γεμάτο μουσική και μηνύματα που μας αγγίζουν...
With English Subtitles Here OR Here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.