google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Πυρά κομμάτων κατά ΕΛΑΜ- «Πράξη όνειδος», «ντροπή», «ρατσισμός»-

«Πόλεμος» ανακοινώσεων από το μεσημέρι της Τρίτης 18/12 από κοινοβουλευτικά κόμματα με τα πυρά τους να στοχεύουν το ΕΛΑΜ, μετά την ενέργεια τους να δωρήσουν μπουφάν μόνο σε Ελληνόπουλα σε σχολείο της Γεροσκήπου.

ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, Συμμαχία Πολιτών και Αλληλεγγύη με σκληρούς χαρακτηρισμούς καταδικάζουν την ενέργεια αυτή, αφού όπως αναφέρουν είναι ρατσιστική και ντροπιαστική. Το ΕΛΑΜ μέσω του εκπροσώπου του Γεάδη Γεάδη «σήκωσε το γάντι» και απάντησε.
ΕΔΕΚ: Καταδικαστέα και κατακριτέα η πράξη «όνειδος» του ΕΛΑΜ
Η πράξη «όνειδος» στην οποία κατέφυγε το ΕΛΑΜ όπου διαχώρισε τα παιδάκια του δημοτικού σχολείου Γεροσκήπου σε ελληνόπουλα και μη ώστε να τους παραχωρήσει μπουφάν, είναι καταδικαστέα και κατακριτέα.
Καμία όμως έκπληξη δεν προκαλεί αυτή η συμπεριφορά αφού προέρχεται από ένα κόμμα που η ρατσιστική του νοοτροπία έχει επιβεβαιωθεί πολλαπλώς. Πολύ περισσότερο, επιβεβαιώνεται και από το ότι το ΕΛΑΜ είναι ένα κόμμα το οποίο αρνείται να καταδικάσει τη Χούντα των Αθηνών και την προδοσία που διέπραξε σε βάρος της πατρίδας μας.
Για ένα σοσιαλιστικό κόμμα όπως η ΕΔΕΚ είναι αυτονόητο πως όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στην ζεστασιά, στη μάθηση, στη φροντίδα και στην αγάπη, ανεξαρτήτως χρώματος, θρησκευτικής και εθνοτικής προέλευσης. Αυτό προτάσσει ο σοσιαλισμός και ο ουμανισμός, αυτό προτάσσει η παρακαταθήκη του ελληνικού πολιτισμού.  
Η πράξη του ΕΛΑΜ ντροπιάζει τις αρχές και αξίες του ανθρωπισμού.
ΔΗΚΟ: Όνειδος για τον τόπο μας η ρατσιστική συμπεριφορά του ΕΛΑΜ
Το πραγματικό του πρόσωπο, επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά το ΕΛΑΜ, το οποίο, στο βωμό της προσέλκυσης ψήφων δια της παραπλάνησης, διαχωρίζει τα παιδιά σε ελληνόπουλα και μη.
Η δωρεά ρουχισμού σε σχολείο, μόνο για τα ελληνόπουλα, όπως το ίδιο το ΕΛΑΜ διακήρυξε, αποτελεί ντροπή, πρώτα απ’ όλα για το λαό μας, ο οποίος, όταν κάνει αγαθοεργίες, δεν ξεχωρίζει φυλή και χρώμα.
Ο Ελληνισμός, από τα βάθη των αιώνων και ο Χριστιανισμός, όταν προσφέρουν βοήθεια σε συνανθρώπους μας, δεν θέτουν κριτήρια την εθνικότητα και τη θρησκεία, πόσο μάλλον, όταν είναι παιδιά αυτά που χρειάζονται τη βοήθεια μας.
Για το Δημοκρατικό Κόμμα και μόνο η αναφορά του ΕΛΑΜ σε «μπουφάν για τα ελληνόπουλα», αποτελεί όνειδος για τον τόπο μας και ρατσιστική συμπεριφορά του χειρίστου είδους.
ΑΛΛΗΛΕΥΓΓΥΗ: Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ

Η κίνηση «φιλανθρωπίας» του ΕΛΑΜ να μοιράσει μπουφάν «σε ελληνόπουλα άπορων οικογενειών» στο Α΄ Δημοτικού σχολείου Γεροσκήπου είναι καταδικαστέα.
Επιλεκτική εκδήλωση φιλανθρωπίας δεν νοείται ούτε σε ενήλικες, πόσο μάλλον σε παιδιά. Πρόκειται για ρατσισμό χειρίστου είδους.

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΏΝ: ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΛΑΜ
Η λεγόμενη πράξη αγάπης του ΕΛΑΜ, να μοιράσει μπουφάν μόνο σε ελληνόπουλα άπορων οικογενειών στο δημοτικό Γεροσκήπου, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ρατσιστική πράξη απέναντι σε παιδιά.
Ως Συμμαχία Πολιτών δεν αποδεχόμαστε τον διαχωρισμό παιδιών ή ενηλίκων αναλόγως καταγωγής, χρώματος, εθνικότητας ή άλλων κριτηρίων.
Αναμένουμε επίσημη τοποθέτηση από το Υπουργείο Παιδείας.
Τι απαντά με ανακοίνωσή του το ΕΛΑΜ
Από το πρωί, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δέχεται ανήλεη επίθεση σε πολλά ΜΜΕ από κακεντρεχείς δημαγωγούς και διάφορους άλλους «καλοθελητές» που εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα, γιατί έκανε το μέγα λάθος, κατ’ αυτούς, να παραδώσει μπουφάν σε άπορους μαθητές.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) οφείλει να απαντήσει σε όλους τους κατήγορούς του, που εξυπηρετούν ότι πιο διεφθαρμένο υπάρχει σε αυτόν τον τόπο, το σαθρό παλαιοκομματικό κατεστημένο, καθώς, το Κίνημά μας δεν έμαθε, ούτε θα μάθει ποτέ να τα «παίρνει», διασπαθίζοντας δημόσιο χρήμα με αδιαφανείς διαδικασίες, αφού δεν εμπλέκεται σε σκάνδαλα, μίζες, διαφθορά, βολέματα και σκοτεινές συμφωνίες.

Αντιθέτως, εμείς μάθαμε να ξοδεύουμε τα χρήματά μας, καθημερινά και όχι προεκλογικά, για να παρέχουμε βοήθεια σε άπορους συμπατριώτες μας.

Αν είναι αδίκημα η παροχή βοήθειας σε όσους ζουν στο όριο της φτώχειας, να δίνουμε τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα, σχολική ύλη, μπουφάν και τσάντες σε άπορους μαθητές, να καλύπτουμε ιατρικές εξετάσεις, να δωρίζουμε πυροσβεστικά συστήματα σε διάφορες κοινότητες και άλλα πολλά, ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΟΧΟΙ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.