google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

«Ο κόσμος είναι έτοιμος για έναν γκέι χαρακτήρα σε παιδική ταινία»

Ο Τζουντ Λο είπε ενδιαφέροντα πράγματα σε πρόσφατη συνέντευξή του Με αφορμή τη ταινία «Φανταστικά Ζώα: Τα Εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ», ο Τζουντ Λο παραχώρησε συνέντευξη στους New York Times και μίλησε για τον ρόλο του ως Άλμπους Ντάμπλντορ, αλλά και για τον γκέι σεξουαλικό προσανατολισμό τού χαρακτήρα. Το 2007, η συγγραφέας του Χάρι Πότερ, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ είχε αποκαλύψει ότι ο Αλμπους Ντάμπλντορ είναι γκέι, και ότι, όταν ήταν νέος, είχε ερωτευτεί τον αντίπαλο του Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ. 
 «Η σχέση του με τον Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ, είναι αναμφίβολα ένα καθοριστικό στοιχείο του ποιος είναι και του τι προσπαθεί να κάνει. Δεν νομίζω ότι είναι κάποιος που έδωσε την καρδιά του σε πολλούς ανθρώπους κι η κατάληξη αυτής της σχέσης τον κλόνισε τόσο που την έβαλε σε πάγο. Και για να είμαι ειλικρινής δεν νομίζω ότι βρέθηκε κάποιος να την ζεστάνει από τότε», αναφέρει ο ταλαντούχος ηθοποιός. 
 Στο τελευταία τρέιλερ υπάρχει μία σκηνή, που ο Ντάμπλντρ, κοιτάζοντας στον μαγικό καθρέφτη «Mirror of Erised», εκείνος βλέπει τον Γκρίντελβαλντ. Ωστόσο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Τζουντ Λο δεν έχει ιδέα αν πρόκειται να υπάρξει ένα ξεκάθαρο ρομάντζο μεταξύ τους στα επόμενα φιλμ της σειράς. Απαντώντας στην ερώτηση αν ο κόσμος μας είναι έτοιμος για έναν γκέι χαρακτήρα σε μια σειρά παιδικών ταινιών και βιβλίων ο ηθοποιός δηλώνει απερίφραστα «νομίζω πως ναι κι αν όχι, τότε θα πρέπει, επιτέλους, να είναι». 'Εθνος'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.