google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Pretty Boy (2017): Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ COMING OUT ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ

Ο Σον μετά από πίεση του πατέρα του στα γενέθλιά του, τον οδηγεί σε ένα μοτέλ μαζί με μια ιερόδουλη για να τον "φτιάξει" καθώς είναι το δώρο του ιγα τα 18α γενέθλιά του όπως ισχυρίζεται ο καταπιεστικός πατέρας του.
Πρέπει να κοιμηθεί μαζί της για να "καθαρίσει" την αμφισβητήσιμη ομοφυλοφυλία του. Το "όμορφο αγόρι" είναι μια γλυκιά ιστορία γεμάτη ρεαλιστικούς διαλόγους που δίνουν ξεκάθαρες απαντήσεις ενός νεαρού φοβερό έφηβο, του Sean, αγωνίζεται με τη σεξουαλικότητά του και το μπούλινγκ του Λυκείου.
Αφού ο πατέρας του βρει κάποια αμφισβητήσιμα περιοδικά στο δωμάτιό του, αυτός ο πιστός χριστιανός θα πάει σε βάθος για να οδηγήσει τάχα τον γιο του να βρει το φως και να γίνει.."άντρας". Ο Σον τελικά γνωρίζετια με Katie, μια ιερόδουλη ηπου καταλαβαίνει τα στίγματα της σύγχρονης κοινωνίας και τον βοηθά να δει το αληθινό φως που κρύβεται μέσα του. Το "όμορφο αγόρι" έχει σκοπό να εμπνεύσει τη νεολαία μας να ακολουθήσει την καρδιά της νέας γενιάς, να αναζητήσει την αληθινή οικογένειά της αν "... η οικογένεια στην οποία γεννήθηκαν δεν είναι η οικογένεια με την οποία προορίζονται να είναι μαζί". Αυτή  η φράση είναι καθοριστική.
Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ COMING OUT: Αν είστε στην καθοριστική ηλικία που θέλετε να κάνετε coming out όποια στιγμή είστε έτοιμοι, αυτό το φίλμ να το δείξετε στην οικογένειά σας. Θα καταλάβουν μέσα από τους διαλόγους την πραγματικότητα. Η ροή του φιλμ είναι τόσο συγκινητική που βραβεύτηκε σε όλα τα διεθνή φεστιβάλ.
Μάλιστα οι ερμηνείες είναι τόσο ανθρώπινες που έτυχαν θετικής κριτικής από μεγάλα περιοδικά. Το φιλμ αποτελεί την σύγχρονη απάντηση σε όσους δεν πιστεύουν ότι η ίδια η φύση παράγει την διαφορετικότητα. Δείτε το φίλμ και με ελληνικούς υπότιτλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.