google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Animals (2012):ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

Ο Pol είναι ένας έφηβος με μια φαινομενικά ήρεμη ζωή. Ζει με τον αδελφό του και είναι ακόμα στο Λύκειο. Ωστόσο, το Pol έχει ένα μυστικό: το Deerhoof, ένα τρελό αρκουδάκι που σκέφτεται, κινείται γύρω και με τον οποίο μοιράζεται τις καλύτερες στιγμές του. Η ζωή συνεχίζεται κανονικά μέχρι την άφιξη του Ικάρι, ενός αινιγματικού μαθητή που φαίνεται να κρύβει κάτι. 
Ο Pol είναι συναρπασμένος από το νέο συμμαθητή του και προσελκύεται από τη σκοτεινή πλευρά που φιλοξενεί. Ένας ανεξήγητος θάνατος και μια σειρά από περίεργα γεγονότα θα μεταμορφώσουν τη ρουτίνα του πενιχρού φοιτητή σε μια φανταστική περιπέτεια, η οποία θα αναλάβει τη ζωή τους.
ΓΙΑΤΙ ΑΞΊΖΕΙ: Μέσα από δραματικό φιλμ φωτίζονται όλες οι πλευρές της ψυχοσύνθεσης του πρωταγωνιστή, την αλήθεια πίσω από το ψέμα, την αγάπη πίσω από το μίσος, την ανθρώπινη αξία πίσω από την κατρακύλα. Ο κόσμος των νέων μέσα από τον...παιδικό σας φίλο στο σχολείο ή έξω από τα στερεότυπα που θέλουν οι άλλοι για σένα. Αποκτά όμως αξία γιατί εμβαθύνει στην νέα σκληρή πραγματικότητα. 
Ότι οι άνθρωποι πληγώνουν. Ότι τελικά αποτελούν τα μεγαλύτερα θηρία στο πλανήτη. Μπορούν όμως να γίνουν και τα εξελιγμένα όντα που θα οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε ένα καλύτερο κόσμο. Το φιλμ μας μας εμβαθύνει στον εσωτερικό κόσμο των νέων με τα θέλω τους, τα προβλήματά τους, τις σκέψεις τους κι όχι μόνο. 
With English Subtitles Here OR Here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.