google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Off Beat (2011): ΟΤΑΝ Η ΡΑΠ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ο ράπερ, ο Λούκας (26), αισθάνεται τον εαυτό του μόνο μέσα σε στιγμές υπερβολής. Αφού τελείωσε την ταραχώδη σχέση του με τον παραγωγό του Mischa (46), πρέπει να ανταγωνιστεί με τον μικρό αδελφό του, Sämi, ο οποίος εν τω μεταξύ πήρε τη θέση του.
Κατά γενική ομολογία η ταινία είναι καλογυρισμένη, που μιλά στην γλώσσα των νέων αποκτώντας μέσα από την ραπ μουσική ένα μοναδικό ηχόχρωμα, εκφράζοντας την μεσαία τάξη αλλά κυρίως το μέλλον. Μέσα από την ιστορία του φιλμ ανακαλύπτουμε πτυχές της πραγματικότητας που οφείλουμε να αναζητήσουμε. Αποκτά μέσα από το συναίσθημα μια άλλη ομορφιά και συνάμα διέξοδο στην έκφραση των νέων. Φυσικά μέχρι το τέλος θα αποτελέσει θέμα προς συζήτηση με την παρέα σας...Αξίζει να πάρετε μια γεύση και να μας πείτε την γνώμη σας...

Off Beat σε φεστιβάλ

2011: Φεστιβάλ Κινηματογράφου East End, Φεστιβάλ Κινηματογράφου LGBT, Φεστιβάλ κινηματογράφου και βίντεο LGBT στο Τορόντο, Φεστιβάλ Queer Film Fairy Tales, FIRE !!, SZIGET, Jecheon Int. Μουσική & FF, aGliff, MIX Κοπεγχάγη, QUEERSICHT, SCANORAMA, Jecheon Int. Music & FF, Διεθνές Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου της Κωνσταντινούπολης, Φεστιβάλ Κινηματογράφου Μελβούρνης, 19 μέρες ευρωπαϊκών ταινιών, διεθνές φιλμ LGBT του Σαν Φρανσίσκο. 
2013: Βανκούβερ Queer FF
With English Subtitles Here OR Here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.