google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Πορεία από άτομα που «σώθηκαν από το γκέι lifestyle» χωρίς όμως να γίνουν στρέιτ

Μια ομάδα αυτοαποκαλούμενων «πρώην ομοφυλόφιλων και trans» ανθρώπων ετοιμάζουν πορεία στους δρόμους του Λος Άντζελες για να διαδηλώσουν υπέρ της δύναμης του Ιησού που τους «μεταμόρφωσε». Η πορεία θα λάβει χώρα στις 4 Νοεμβρίου και θα περιλαμβάνει εκδηλώσεις λατρείας, προσευχή και άλλα τελετουργικά, από πρώην μέλη της LGBT κοινότητας που θεωρούν ότι «θεραπεύτηκαν». 
 Τα άτομα που παρουσιάζονται ως πρώην ομοφυλόφιλοι, bisexual η trans προέρχονται από διαφορετικά μέρη των ΗΠΑ, όμως συνδέονται με την πεποίθηση πως η πίστη στον Ιησού Χριστό κατάφερε να τους «απελευθερώσει από τη σεξουαλική σύγχυση και την αμαρτία». 24.9.2018 Θεραπεύεται η ομοφυλοφιλία; Πώς δύο ταινίες φέρνουν ξανά στο προσκήνιο ένα απαράδεκτο ζήτημα Είναι η δεύτερη φορά που διοργανώνεται η «Πορεία Ελευθερίας» (Freedom March). Η πρώτη είχε λάβει χώρα τον προηγούμενο Μάιο στην Ουάσινγκτον και σε αυτήν είχαν συμμετάσχει και δύο επιζώντες από το μακελειό στο κλαμπ Pulse του Ορλάντο. Μετά την επίθεση που στοίχισε τη ζωή σε 50 άτομα, οι συγκεκριμένοι επιζώντες δηλώνουν ότι άφησαν πίσω τους το γκέι lifestyle και αναθεώρησαν τη σχέση τους με τον Ιησού.
 «Βλέποντας ξανά εικόνες από εκείνη τη νύχτα, θυμήθηκα τον αγώνα μου με τη διαστροφή, το αλκοόλ και το ανώνυμο σεξ που οδήγησε στον HIV. Δεν είναι ότι από γκέι έγινα στρέιτ, αλλά από εκεί που ήμουν χαμένος, τώρα έχω σωθεί. Κάποιος μου είπε πόσο θα με άλλαζε η δύναμη του Θεού, αν σταματούσα από όλα αυτά από μόνος μου. Αν αγαπήσεις τον Χριστό, εκείνος θα κάνει όλα τα υπόλοιπα» δήλωσε ο Luis Ruiz στο CBN. Ιδρυτής και CEO της Freedom March είναι ο Jeffrey McCall, που αυτοπροσδιορίζεται ως «πρώην transgender». 
Παλιότερα εργαζόταν ως σεξεργάτρια με το όνομα Scarlet. «Ήθελα να διοργανώσω μια πορεία όπου όλοι εκείνοι που ξέφυγαν από τις ζωές τους ως ομοφυλόφιλοι ή trans, θα μπορούσαν να ενωθούν, να μοιραστούν τις ιστορίες τους, να μιλήσουν για την ελευθερία που κέρδισαν μέσα από την πίστη στον Ιησού Χριστό και να ακουστούν». Με πληροφορίες από CBN. Πηγή: lifo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.