ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

O νέος έρωτας της φεμινίστριας Ρόουζ ΜακΓκόουαν είναι non binary μοντέλο 28 ετών.

«Όλοι είμαστε ανδρόγυνοι, το φύλο είναι ανθρώπινο δημιούργημα» είχε πει παλαιότερα το 28χρονο μοντέλο Νέος έρωτας για την Ρόουζ ΜακΓκόουαν, τη μάχιμη φεμινίστρια που δίνει προσωπική μάχη τα τελευταία χρόνια με τον σεξισμό και τον μισογυνισμό στο Χόλιγουντ. H ΜακΓκόουαν, που έχει γίνει περισσότερο γνωστή εξαιτίας των καταγγελιών της περί βιασμού από τον Χάρβεϊ Γουάινστιν και των προσπαθειών της τα τελευταία χρόνια να αποκαλύψει τη δράση του διεφθαρμένου παραγωγού, βρήκε ξανά τον έρωτα με έναν... αντισυμβατικό σύντροφο.
 Πρόκειται για το 28χρονο μοντέλο από τη Νέα Υόρκη Rain Dove, που δεν αυτοχαρακτηρίζεται ούτε ως άνδρας ούτε ως γυναίκα, αλλά ως άτομο non-binary, δηλαδή με απροσδιόριστη ταυτότητα φύλου. Η Rain Dove γεννήθηκε γυναίκα ωστόσο η αρρενωπή της εμφάνιση από μικρή ηλικία την έκαναν να αμφισβητήσει τον αυστηρό διαχωρισμό των ανθρώπων με βάση το φύλο. Η 28χρονη με το εντυπωσιακό ύψος εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως μοντέλο γυναικείων αλλά και ανδρικών ρούχων, ωστόσο παλαιότερα είχε εργαστεί ακόμα και ως πυροσβέστης, παριστάνοντας τον άνδρα για έναν χρόνο. «Πιστεύω ότι όλοι είμαστε ανδρόγυνοι. Το φύλο είναι δικό μας δημιούργημα. Δεν θέλω να είμαι ούτε άνδρας ούτε γυναίκα, γιατί απλά δεν είμαι αποκλειστικά τίποτε από τα δύο», ανέφερε το 28χρονο μοντέλο σε παλαιότερή της συνέντευξη στο Buzzfeed.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.