ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Επιμένει για Μακεδονικό και γκέι ο μητροπολίτης Αμβρόσιος

Ενθερμη συμμετοχή στις συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις για το Σκοπιανό, με απώτερο στόχο να ακυρωθεί η «Συμφωνία των Πρεσπών», συνεχίζει να έχει η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας, που συμμετείχε, το απόγευμα της Κυριακής, σε ένα ακόμα συλλαλητήριο, που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα. Η τοπική Εκκλησία με πιστούς, μετέβησαν στην Αθήνα,για να στηρίξει το «Κίνημα Εθνικής Αμυνας για τη Μακεδονία» «Μέγας Αλέξανδρος», συναθροιζόμενοι με χιλιάδες άλλους πολίτες από πολλά άλλα μέρη της χώρας. «Κάνουμε το χρέος μας απέναντι στην πατρίδα» έλεγαν κληρικοί και λαϊκοί, που κρατούσαν πανό με απόφθεγμα του Θ. Κολοκοτρώνη. Ο μητροπολίτης Αμβρόσιος στήριξε την κινητοπιοίηση μισθώνοντας λεωφορείο, το οποίο και μετέφερε δωρεάν 40 άτομα στην πρωτεύουσα, μπροστά από τη Βουλή, άτομα κάθε ηλικίας, τα οποία δήλωσαν υπερήφανα για το δυναμικό τους «παρών». 
Στο μεταξύ, χθες ο ιεράρχης απενήλθε στο θέμα των ομοφυλόφιλων, με αφορμή τις σκηνές γκέι με εικόνες Αγίων και τον Εσταυρωμένο σε σεξτιστικές πόζες στη Θεσσαλονίκη. «Κάθε μέρα όλο και περισσότερο αποδεικνύουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τον Θεό και με την πατρίδα» σχολιάζει, διαπιστώνοντας πως «προσβάλλουν ευθέως την Ορθοδοξία, το Κράτος επεμβαίνει, τη Δικαιοσύνη και την Αστυνομία, αλλά απολαμβάνουν μια αδικαιολόγητη ασυλία». Δεν παρελείπει, ωστόσο, να επανέλθει και στην άποψη περί ευθυνών της ηγεσίας της Εκκλησίας, «αφού φοβάται μη στεναχωρήσει τους κυβερνώντες, οι οποίοι διαλύουν τα πάντα», όπως επιμένει να πιστεύει. Δ.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.