ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Hooked (2017): ΟΙ NEOI LGBT ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΕΣ

Ο Τζακ είναι ένας παρορμητικός 18χρονος χαστούρης με λίγες ποιότητες εξαργύρωσης. Παρά τις δυσμενείς ιδιότητές του, ο ίδιος και ο φίλος του Tom είναι μαζί, ερωτευμένοι και απελπισμένοι να συναντηθούν στο New York. Όταν συναντά τον Μάτ, έναν παντρεμένο παντρεμένο άνδρα, ξεκίνησαν από την πόλη μόνο για να βρουν τον ενθουσιασμό της νυχτερινής ζωής του Μαϊάμι μπορεί να πάρει μια θανάσιμη στροφή.
Το αγκάλιασμα ακολουθεί τον Τομ και τον Τζακ, δύο άστεγους νεολαίας των LGBT που ξεφεύγουν από το σπίτι για να ξεκινήσουν μια ζωή μαζί. Για να επιβιώσει, ο Τζακ εμπλέκεται σε σεξουαλική δουλειά για να κερδίσει χρήματα, αλλά όσο περισσότερο κάνει την πιο απογοητευμένη γίνεται με την ασφάλεια του, τόσο οικονομικά όσο και σωματικά.
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ: Το αστέρι της Instagram που έγινε σκηνοθέτης Max Emerson έχει μια καλή ιδέα για μια ταινία, αλλά τίποτα για αυτήν την ταινία δεν λειτουργεί. Είναι μια κατεύθυνση χωρίς κατεύθυνση με πάρα πολλούς χαρακτήρες πλευράς, από τους οποίους κανένας δεν καταλήγετε να φροντίζετε, εκτός ίσως τον Τομ. Οι καταιγίδες του Jack είναι τόσο γελοίοι - δεν παίρνει τίποτα σοβαρά - ότι κάνει κακή διάθεση σε άλλους άστεγους νεαρούς LGBT, ζωγραφίζοντας τους όλους σε αρνητικό φως.
Παράλληλα με ανθρώπινες πινελιές ζωγραφίζει τον καμβά της πραγματικότητας των ΛΟΑΤ που εργάζονται στο πιο δύσκολο επάγγελμα επιβίωσης, αναδεικνύοντας πάντως ότι καμιά φορά μέσα στο βούρκο μπορείς να βρεις πραγματικά διαμάντια...
ΟΛΗ Η ΤΑΙΝΙΑ Here OR Here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.