google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Through a Boy's Eyes (2018): ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

ΜΙΑ καταπληκτική ανθολογία διαφορετικών ιστοριών με ταινίες μικρού μήκους με διαφορετικά μηνύματα αλλά πάντα με επίκεντρο την ενηλικίωση του αγοριού που γίνεται άντρας. 
Μέσα από διαφορετικές βραβευμένες ιστορίες αποκρυσταλλώνουν την ανάγκη για κατανόηση, για αποδοχή αλλά κυρίως για την διαφορετικότητα.
Βέβαια τις περισσότερες φορές η ιστορία μπορεί να μην έχει ευτυχή κατάληψη και να υπονοεί μέσα από τις εικόνες περισσότερα από το περιβάλλον που βιώνει ο νέος που κουβαλάει το δικό του φορτίο. Ένα φορτίο που μπορεί να το κουβαλά ολόκληρη σχεδόν την ζωή του...
ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΝΟΗΜΑ
Όταν ένα αγόρι γίνεται νεαρός, ο τρόπος με τον οποίο βλέπει τον κόσμο μπορεί να αλλάξει όχι μόνο τις αντιλήψεις του για τους γύρω του, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο οι άλλοι τον βλέπουν. Καθώς οι συναισθηματικές επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια, υπάρχει η επιλογή είτε να εξωτερικέυονται και να ενεργούν πάνω τους, είτε να τις θάβουν. 
Αυτή η επιλογή των ταινιών μικρού μήκους δείχνει τους αγώνες και τις ερωτικές εκδηλώσεις που βλέπουν τα μάτια των αγοριών που γίνονται άνδρες, αλλά κυρίως από τα άτομα που προσελκύονται.
Η ανθολογία των ταινιών μικρού μήκους αποτελεί την διακύμανση όλου του ερωτικού φάσματος αποκαλύπτοντας ότι ο άνθρωπος εκτός από σκεπτόμενο ον περιβάλλεται από αύρα πλημμυρισμένη από πολύχρωμες αξιώσεις. 
Here OR Here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.