google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Τα «Ροζ Πιστόλια»: επιβεβαιώνει επεισόδια του Queer as folk

ΤΟ είχε προβλέψει σε 2 επεισόδια η γνωστή σεριά Queer as folk πριν από χρόνια...
Οι ομοφυλόφιλοι στις ΗΠΑ αγοράζουν όπλα γιατί φοβούνται για τη ζωή τους Δύο χρόνια μετά τη σφαγή σε νυχτερινό κέντρο το
υ Ορλάντο, όλο και περισσότεροι ομοφυλόφιλοι Αμερικανοί οπλίζονται για να μείνουν ζωντανοί. Πενήντα δύο ομοφυλόφιλοι πέθαναν πέρυσι στις ΗΠΑ. Για ορισμένους ομοφυλόφιλους υπάρχουν πολλοί στις ΗΠΑ που δεν αποδέχονται την κοινότητα LGBTI . «Δεν θέλω να με χτυπήσουν μέχρι θανάτου, να με μαχαιρώσουν και να με κάψουν ζωντανό», λέει μια γυναίκα με μακριά ξανθά μαλλιά. «Θέλω να έχω ένα όπλο για να νιώθω ίση». Η κοπέλα είναι μέλος των «Pink Pistols» (Ροζ Πιστόλια). 
Πρόκειται για μία λέσχη πυροβόλων όπλων στις ΗΠΑ, που είναι ταχύτατα αναπτυσσόμενη. Δύο χρόνια μετά τη σφαγή στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης του Ορλάντο, οι Αμερικανοί ομοφυλόφιλοι, λεσβίες και τρανσέξουαλ δεν αισθάνονται ασφαλείς, όπως πολλοί δηλώνουν υπό καθεστώς ανωνυμίας. Για το λόγο αυτό γίνονται μέλη της οργάνωσης «Pink Pistols». Σύμφωνα με το Κέντρο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (HRC), ομάδα υπεράσπισης των LGBTI στις ΗΠΑ, 52 ομοφυλόφιλοι δολοφονήθηκαν στις ΗΠΑ το περασμένο έτος λόγω της σεξουαλικότητάς τους και 28 τρανσέξουαλ είχαν την ίδια τύχη. 
«Κάθε εβδομάδα δολοφονείται ένας ομοφυλόφιλος, μόνο και μόνο λόγω της σεξουαλικής του ταυτότητας κι αυτό είναι πραγματικά τρομακτικό», επισημαίνει ο Αυστραλός δημοσιογράφος Πάτρικ Άμπουτ. Η λέσχη πυροβόλων όπλων «Pink Pistols» έχει λάβει το παρατσούκλι ως η «gay NRA», δηλαδή, η Εθνική Ένωση Όπλων στις ΗΠΑ των ομοφυλόφιλων. Η σφαγή που διαπράχθηκε πριν από δύο χρόνια από έναν Αμερικανό αφγανικής καταγωγής σε ντισκοτέκ όπου σύχναζε η κοινότητα των γκέι του Ορλάντο εντάσσεται σε μία συγκυρία αυξανόμενων μέτρων κατά της κοινότητας των ομοφυλοφίλων στις ΗΠΑ. πηγή protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.