google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

H BARBIE KAI TO PS4 ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ LGBT ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Από τότε που δημιουργήθηκε η πρώτη Barbie, το 1959 η εμφάνισή της ήταν τυποποιημένη με χείμαρρο ξανθών μαλλιών και μη ρεαλιστικές αναλογίες σώματος. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, η Mattel άλλαξε τα δεδομένα και κατασκευάζει Barbie σε διαφορετικούς σωματότυπους και φυλές. Πρόσφατα παρουσιάστηκε η πρώτη Barbie που φοράει hijab. Στις προσπάθειες αυτές προστίθεται μία νέα, τώρα η Barbie κάνει μία δήλωση στήριξης των δικαιωμάτων της LGBT (ΛΟΑΤ) κοινότητας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Independent». Στο Instagram δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες ,στις οποίες η Barbie φορά ένα T-shirt με το σύνθημα «Love Wins» (Η Αγάπη Νικά).
ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ PS 4


Για τον εορτασμό του LGBT Pride Month που “τρέχει” όλο τον Ιούνιο. Η Sony έκανε διαθέσιμο ένα νέο theme για το PS4, το οποίο είναι αφιερωμένο στην LGBT κοινότητα. Το LGBT Pride Month γιορτάζεται όλο τον Ιούνιο και για να δείξει την υποστήριξή της, η Sony σας δίνει την δυνατότητα να κατεβάσετε το For All the Players theme.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

Διαβάστε επίσης για τον επαγγελματία παίκτη του Overwatch που απεβλήθη λόγω ομοφοβικής επίθεσης σε ομοφυλόφιλο παίκτη άλλης ομάδας. Συζητήστε για την κονσόλα της Sony στο σχετικό forum topic.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.