google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΛΟΑΤΚΙ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ

 


ΛΟΑΤΚΙ: Δείτε τι αναφέρει η γνωστή δικηγόρος και νομική εκπρόσωπος του RED UMBRELLA ATHENS, κυρία Αγγελική Σουγλέ για το θέμα του Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσοστόμου

΄΄Η εκκλησια της Ελλάδος είναι αυτή που με το προγραμματισμένο για τις 8/9 κυρηγμα κατά των αμβλώσεων άνοιξε τους ασκούς τους Αιολου για να διατυπωθούν αυτές οι απεχθείς απόψεις κατά των γυναικών .

Οι αμβλώσεις στη χώρα μας είναι νόμιμες από το 1986 και αποτελούν αναφαίρετο γυναικείο δικαίωμα.

Η ακραία ρητορική μίσους,υποκινούμενη από βαθιά ριζωμένα εμφυλα στερεότυπα που ακούσαμε σήμερα το πρωί από μέλος της Εκκλησίας αποδεικνύει ποιος είναι ο ρόλος που κάποιοι οραματίζονται για τις γυναίκες.Να γεννούν παιδια,ακόμα και εάν είναι αποτέλεσμα βιασμού.

Αυτες ακριβώς οι αναχρονιστικές θεωρίες είναι που οπλίζουν τα χέρια των βιαστών και των γυναικοκτονων.Η Ιερά Σύνοδος θα πρέπει να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα,να παύσει το μίσος και τον διχασμό στους κόλπους της με πρώτο βήμα την ανάκληση του προγραμματισμένου κυρηγματος.΄΄

ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟ 7 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΔΩΔΩΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Μήνυση με βάση τον αντιρατσιστικό Νόμο καταθέτουν στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης 7 γυναίκες εναντίον του Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσοστόμου αναφορικά με τις εμετικές δηλώσεις του για τους βιασμούς.

Η Επιστολή στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE:

«ΕΣΥ μας κακοποιείς ΔΙΠΛΑ»

Βάρβαρο να σε κακοποιούν δυο φορές. Είμαστε γυναίκες, μανάδες, κόρες, κάποιες από μας έχουν υποστεί σωματική και λεκτική βία, έχουμε βιώσει τον τρόμο, τον ρατσισμό.

Η συνέχεια στο άρθρο 7 Γυναίκες ΜΗΝΥΟΥΝ τον Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομο: «ΕΣΥ μας κακοποιείς ΔΙΠΛΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.