google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Years and Years (2019) με άρωμα τεχνολογίας, πολιτικής, ΛΟΑΤ

Πρόκειται για μια επική ιστορία μιας μέσης οικογένειας, στη διάρκεια 15 χρόνων. Με την κοινωνία να αλλάζει συνεχώς, η οικογένεια Lyons βιώνει όλα όσα κάθε άνθρωπος ελπίζει για το μέλλον, αλλά και όλα αυτά που κάθε άνθρωπος φοβάται. 
Οι Lyons θα ζήσουν την αγάπη αλλά και το τέλος της, θα γεράσουν, θα αντιμετωπίσουν δύσκολες καταστάσεις, θα χωριστούν αλλά και θα τα ξαναβρούν μεταξύ τους, ενώ θα προχωράνε πάντα κοιτώντας το μέλλον. Κάθε επεισόδιο προχωρά ένα ή δύο χρόνια μπροστά ακολουθώντας τις ζωές των Lyons, καθώς αυτοί περιηγούνται σε ένα κόσμο ασταθές σε ότι αφορά στην πολιτική την οικονομία και τις τεχνολογικές εξελίξεις.
Γραμμένο από τον Ράσελ Τ. Ντειβις του «Queer As Folk», του «Doctor Who» ή του «A Very British Scandal» το «Years and Years» ξεκινά το 2019 και ακολουθεί τα μέλη μιας βρετανικής οικογένειας για τα επόμενα 15 χρόνια μέσα από έξι ωριαία επεισόδια που κατορθώνουν να χωρέσουν όλες τις αγωνίες του σήμερα σε μια προβολή τους στο μέλλον που δεν μοιάζει υπερβολική, αλλά μάλλον -δυστυχώς- πιθανή να γίνει πραγματικότητα.
years and years 607
Στο «Years and Years» ο Τραμπ θα επανεκλεγεί και στην Βρετανία μια πολιτικός που δεν φοβάται την πρόκληση και τα άκρα -την οποία υποδύεται με τρομακτικό κέφι η Εμα Τόμπσον- θα κερδίζει έδαφος μέρα με την ημέρα όσο στον υπόλοιπο κόσμο οι προσφυγικές κρίσεις θα συνεχίσουν να συμβαίνουν και η τεχνολογία θα αλλάζει τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τις μηχανές αλλά και τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας.
Μέσα σε αυτό το τοπίο η οικογένεια των Λάιονς στο Μάντσεστερ, θα βιώνει τις δικές της χαρές, τα δικά της δράματα και μια σειρά από ολοκαίνουργια προβλήματα μέσα από ένα σενάριο που κατορθώνει να μην τους αφήνει από το κέντρο του, χρησιμοποιώντας τους σαν οδηγό μας σε έναν «θαυμαστό» νέο κόσμο. Φυσικά η σειρά έχει ΛΟΑΤ χαρακτήρες με το ζευγάρι τόσο των νέων όσο και των δύο γυναικών...
years and years 607
Δίχως να γίνεται τεχνοφοβική ή να φιλοδοξεί να τρομοκρατήσει τον θεατή της προκειμένου να εντυπωσιάσει η σειρά του Ντέιβις διατρέχει με ταχύτητα τις πιθανότητες των όσων έρχονται και κατορθώνει παρ΄ όλα αυτά να μην δειχνει βεβιασμένη ή αποσπασματική. Αντίθετα, ακόμη κι αν κάποιες από τις ιδέες της για τα όσα έρχονται μπορεί σε 15 χρόνια να αποδειχθούν απλά... επιστημονική φαντασία, η ουσία της παραμένει διαπεραστική και κυρίως αποκαλυπτική όχι τόσο για το μέλλον, αλλά μάλλον για το τώρα.
years and years 607

Το «Years and Years» ολοκλήρωσε μόλις την προβολή του στο BBC One και στις 24 Ιουνίου θα προβληθεί στο HBO στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Δείτε πιο κάτω το βρετανικό και το αμερικάνικο τρέιλερ.
http://tenies-online.club/load/17-1-0-33196

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.