google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Eastsiders (2012): Η ΛΟΑΤ ΖΩΗ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ

Τι συμβαίνει αφού τελειώσει ο κόσμος; Σε σενάριο και σκηνοθεσία του βραβευμένου θεατρικού συγγραφέα Kit Williamson, το "EastSiders" εξερευνά τις συνέπειες της απιστίας σε ένα γκέι ζευγάρι στο Silverlake. Το EastSiders είναι μια διαδικτυακή σειρά - πρόσφατη κυκλοφορία του Netflix - για ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι καθώς ασχολούνται με την αποκάλυψη των Χριστουγέννων ότι ένας από αυτούς εξαπατούσε και πώς αλλάζει τη ζωή τους. Σε δύο σεζόν, που απέχουν λίγα χρόνια στην παραγωγή, η EastSiders εξερευνά την αλλαγή της σχέσης του Cal και του Thom, συμπεριλαμβανομένων των ανοιχτών σχέσεων, της βαριάς κατανάλωσης αλκοόλ, των πιο κοντινών φίλων τους και της διαμονής στο Λος Άντζελες. 
 Ο δημιουργός και το ήμισυ του κεντρικού μας ζεύγους, Kit Williamson, παίζει τον (αρχικά) περιφρονημένο εραστή, Cal. Ο Van Hansis είναι ο επίδοξος συγγραφέας του, Thom, του οποίου η απιστία και το συνοδευτικό άρθρο σχετικά με τη λαχτάρα για σεξ εκτός δεσμευμένων σχέσεων είναι μια από τις αιτίες για τις αλλαγές στη ζωή τους. Απλά, εδώ ξεκινάμε την ιστορία, αρκετά χρόνια στη σχέση τους. Μέχρι το τέλος της σεζόν 1, και ειδικά μέχρι το φινάλε της σεζόν 2, έχετε μάθει να καταλαβαίνετε τους άλλους παράγοντες που οδήγησαν στις στιγμές που βλέπουμε στο πρώτο επεισόδιο, πώς τόσο ο Thom όσο και ο Cal προσεγγίζουν τα θέματα της σχέσης τους. Τα κίνητρα και οι προθέσεις τους σε καθημερινή βάση, πόσο μάλλον μακροπρόθεσμα, ποικίλλουν πολύ, μετατρέποντάς τα σε ανθρώπους που εξαπατούν ή πίνουν πολύ.
Why You Should Be Watching: EastSiders | Culturefly Με πολλούς τρόπους, όταν μπαίνουμε στη ζωή του Cal και του Thom, τους συναντάμε στο χείλος της εξερεύνησης του τι πρέπει να κάνουμε στη συνέχεια. Πρέπει να είναι μονογαμικά; Πώς θα ήταν μια ανοιχτή σχέση; Όταν αγαπάς κάποιον, η εξαπάτηση είναι πιο αποδεκτή αν γίνει αναπόφευκτη; Και πάλι, συλλέγει ερωτήσεις, θέτοντάς τα, αλλά ποτέ δεν υπαγορεύει στο κοινό ότι πρέπει να είναι ένας συγκεκριμένος τρόπος και να έχει μια σαφή απάντηση. Περιγράφεται ως μια σκοτεινή κωμωδία, το EastSiders είναι άμεσα ευχάριστο λόγω του σκοτεινού χιούμορ του. 
Τα δαγκωτικά αποκόμματα από όλα τα ζευγάρια, ακόμη και τα δυο, τσιμπάνε το είδος των σχέσεων που έχουν αυτά τα άτομα μεταξύ τους. EastSiders (Review) – a queer journeyΜπορούν να είναι σκληροί ο ένας στον άλλο, αλλά μόνο μέχρι ένα σημείο, αν και αυτό το σημείο είναι πολύ πιο μακριά από ό, τι οι «καλοί άνθρωποι» θα ήταν άνετοι. Με πολλούς τρόπους η παράσταση είναι για το πόσο άβολα είναι με τη ζωή τους, κάπως παρασύρονται αλλά εξακολουθούν να λαμβάνουν μεγάλες αποφάσεις για τη ζωή. Αυτό που κάνει την εκπομπή να αναζωογονεί ότι μπορείτε να αναγνωρίσετε περισσότερους πραγματικούς ανθρώπους σε αυτούς τους τύπους χαρακτήρων, από ό, τι μπορείτε σε γυαλιστερά πρωταρχικά σόου.
 Οι άνθρωποι είναι ελαττωματικοί, αλλά όχι σε «παρατηρήστε μου και τις σαφείς μου αποτυχίες!» τρόπος, είναι απλά άνθρωποι. Δεν υπάρχουν στιγμιαίες αποκαλύψεις αλλά νιώθετε την ανάπτυξη με την πάροδο του χρόνου. Η συγχώρεση κερδίζεται κάπως, τα λάθη γίνονται και μερικές φορές δεν επιλύονται. Πάντως θα αναρωτιέστε αν έχει happy end η ιστορία και σίγουρα επειδή το είδαμε όλο σας λέω ότι θα χαρείτε..
ΕΔΩ http://tainio-mania.co/load/seir/eastsiders-2012/21-1-0-24016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.