google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Κάνε να χιονίσει / Let It Snow (2019): όμορφη χριστουγεννιάτικη ιστορία

Όταν μια χιονοθύελλα χτυπά μια μικρή πόλη την Παραμονή των Χριστουγέννων, μια παρέα τελειόφοιτων λυκείου βλέπει τη φιλία τους και την ερωτική τους ζωή να καταρρέει εξαιτίας μιας αποκλεισμένης pop star, ενός κλεμμένου βαρελιού, μια ομάδας χορευτών, μιας μυστηριώδης γυναίκας που είναι καλυμμένη με αλουμινόχαρτο και ενα επικό πάρτι στο τοπικό Waffle Town. Αυτό το Χριστουγεννιάτικο πρωινό, τίποτε δεν θα είναι το ίδιο.
ΓΙΑΤΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ...LGBT ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
Επειδή έρχονται γιορτές καθίσαμε στο καναπέ να δούμε μια κωμωδία χωρίς να γνωρίζουμε εκ των προτέρων αν έχει ΛΟΑΤΚΙ περιεχόμενο. Επειδή όμως η ταινία είναι φουλ διασκεδαστική αποκαλύπτοντας τις ζωές των νέων εφήβων δεν μπορούσε να μην περιέχει έστω και περιεχόμενο με πολύχρωμο άρωμα. Μια ηρωίδα μαθήτρια τελειόφοιτη του Λυκείου που εργάζεται σε μαγαζί και διεξάγεται εκεί το πάρτι των νέων αποκαλύπτει την σεξουαλικότητά της καθώς της αρέσουν τα κορίτσια και δυναμώνει την σχέση της με μα κοπέλα που γνώρισε.
Από την άλλη ένας έφηβος παρότι βρίσκεται με την κολλητή του φίλη δεν είχε ξεκαθαρίσει τις προτιμήσεις του μέχρι να φωτιστεί όλη η πολύχρωμη προσωπικότητα των χαρακτήρων. Οπότε φυσιολογικό να έλκεσαι από άτομα του ίδιου φύλου, σε μια ταινία με φόντο πολύ χιόνι και ένα εορταστικό σκηνικό σε μια πόλη του Ιλινόις. Φυσικά έκανε επιτυχία ήδη στο εξωτερικό που προβάλλεται κι αυτή την εποχή...
 Γλώσσα: English Certificate: PG-13 Χωρα: USA Σκηνοθέτης: Luke Snellin Ηθοποιοί: Isabela Merced, Shameik Moore, Odeya Rush, Liv Hewson Είδος ταινίας: Ταινίες του 2019 / Κωμωδία / Αισθηματικές..
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ εδώ http://tainio-mania.co/load/tain_e_toy_2019/-let-it-snow-2019/40-1-0-22775

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.