google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Πρώην στρατιώτης γυρίζει γκέι πορνο για 1150 ευρώ τη μέρα: Είμαι στρέητ 100%, επιμένει

Κάποτε ήταν ένας σκληροτράχηλος πολεμιστής, τώρα βγάζει περισσότερα από 1150 ευρώ την ημέρα πρωταγωνιστώντας σε γκέι πορνό, αλλά λέει πως είναι στρέητ 100%.
Ο λόγος για τον πρώην στρατιώτη του Βρετανικού Στρατού, Ντάνιελ ΜακΓρκαφιν, που κατέληξε να παίζει σε gay πορνοταινίες, αφού πρώτα έμεινε 8 μήνες κλεισμένος σε στρατιωτική φυλακή, όταν έφυγε χωρίς άδεια από το στρατόπεδο και κρίθηκε λιποτάκτης.
Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ του βρετανικού τηλεοπτικού σταθμού Channel 5, Η Βιομηχανία του Σεξ, ο Ντάνιελ αρνείται πως είναι έστω και «λίγο γκέι».
«Όταν δούλευα ως Dj μια φίλη μου που δούλευε ως ντομινατρίξ(σεξουαλική αφέντρα) μου μίλησε για ένα γνωστό της, εντελώς στρέητ, που γύριζε γκέι πορνό», είπε ο Ντάνιελ, όπως αναφέρει η βρετανική Daily Star.
«Πρόκειται για μια μικρή βρετανική εταιρεία παραγωγής. Ο τύπος μας κάλεσε και μας είπε ότι τα περισσότερα είναι στα ψέματα. Και μου πρότεινε 870 ευρώ την ερωτική σκηνή», λέει ο Ντάνιελ.
Μετά από το πρώτο γύρισμα κιόλας, η Lucas Entertainment τού πρόσφερε τριετές συμβόλαιο. «Δεν ψάχτηκα στο στρέητ πορνό, γιατί στο γκέι έχει μικρότερο ανταγωνισμό, ενώ στο στρέητ τα χρήματα είναι ελάχιστα».
«Είναι στα ψέματα. Ο κόσμος λέει ότι πρέπει να είναι λίγο γκέι, αλλά δεν είναι καθόλου», λέει η σύντροφος του Ντάνιελ, Φρέια. «Όταν γυρίζει από το γύρισμα, δεν θέλει να σκέφτεται κανέναν με πέος», λέει η Φρέια, γεμάτη σιγουριά.
«Αν έκανε στρέητ ταινίες, θα υπήρχε ο κίνδυνος να έλκεται από τις συναδέλφους του», σημειώνει η Φρέια. «Ο κόσμος μπορεί να κάθεται σπίτι του και να νομίζει ότι είναι γκέι, αλλά δεν είναι», καταλήγει η Φρέια. Πηγή spurnik.
LGBT Greece: Φυσικά εμείς δεν το πιστεύουμε γιατί στις ερωτικές σκηνές έχει πολύ αέρα, οπότε εφόσον υπάρχει σεξάκι ανεξαρτήτως ρόλου τότε είναι σίγουρο ότι του αρέσει να έλκεται από άτομα του ιδίου φύλου. Προφανώς το παίζει αστέρας για να βρει μετά δουλειά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.