google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Με ομοφοβικό υλικό διαφημίζει τα μαθήματά του φροντιστήριο στη Νέα Σμύρνη

Τι καταγγέλλεται για το επίμαχο έντυπο - Η απάντηση του φροντιστηρίου
Ένα έντυπο με στόχο την προώθηση των μαθημάτων του για τη νέα χρονιά μοιράζει τις τελευταίες μέρες το κέντρο ξένων γλωσσών Γ. Σιοτρόπου- Α. Βασιλάκη, Μ. Χρυσοχοΐδη.
Σύμφωνα με  το avmag.gr, μαζί μ΄αυτό μοιράζεται και ένα κείμενο που έχει τον τίτλο «Αυτοεκτίμηση» και περιλαμβάνει «18 σημεία για τη σωστή ανάπτυξη του παιδιού».
1
Στο σημείο «12» το κείμενο αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το παιδί πρέπει να έχει ισόρροπη γνώμη και για τα δύο φύλα. Αυτό το μαθαίνει αν εκτιμά τον Πατέρα και τη Μητέρα. Τότε δύσκολα παρασύρεται σε ομοφυλοφιλία.»
Το κομμάτι μάλιστα με την ομοφυλοφιλία είναι γραμμένο με μεγαλύτερη γραμματοσειρά, ώστε να γίνεται εύκολα ορατό.
2
Τι απαντά το φροντιστήριο για τη διανομή του ομοφοβικού φυλλαδίου
Το ίδιο το κέντρο ξένων γλωσσών «Γ. Σιοτρόπου- Α. Βασιλάκη, Μ. Χρυσοχοΐδη» εξέδωσε απάντηση για το επίμαχο φυλλάδιο.
Συγκεκριμένα αναφέρεται:
«Το κείμενο για το οποίο δικαίως γίνεται τόσος λόγος γράφτηκε από την κυρία Σιοτρόπου, η οποία είναι 80 χρονών και απηχεί τις προσωπικές της απόψεις και αντιλήψεις.
Το κείμενο τυπώθηκε από την ίδια και διανεμήθηκε με δική της πρωτοβουλία, χωρίς ποτέ να ερωτηθεί η διοίκηση ή το εκπαιδευτικό προσωπικό. Σε καμία περίπτωση δεν ασπαζόμαστε τις απόψεις της και ουδέποτε υπήρξε η παραμικρή υποψία ομοφοβικού κλίματος στο φροντιστήριό μας. Αυτό μπορεί να σας το επιβεβαιώσει οποιοσδήποτε μαθητής, γονιός ή εκπαιδευτικός μας.
Ζητούμε συγγνώμη ως κέντρο ξένων γλωσσών αλλά και προσωπικά για ο,τι συνέβη.
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης»
διες ομοφοβικές απόψεις που φιλοξενούνταν (τουλάχιστον μέχρι εχθές) στον επίσημο ιστότοπο του κέντρου, το οποίο ήταν προσβάσιμο σε όλους άρα και στη διοίκηση και το εκπαιδευτικό προσωπικό. Πώς γίνεται λοιπόν «να μην ασπάζονται τις απόψεις της», όταν επιτρέπουν να υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους;
Όπως και να έχει κανένα σχόλιο και καμία συγγνώμη δε θα έχει αξία αν δεν υπάρξουν οι ενέργειες που θα απομακρύνουν το κέντρο από οποιαδήποτε αναχρονιστική αντίληψη και θα διασφαλίσουν το σεβασμό απέναντι στη διαφορετικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.