google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

American Crime: ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΦΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ

American Crime τηλεοπτική σειρά που έκανε πρεμιέρα στις ABC στις 5 Μαρτίου, 2015. δράμα εγκλήματος ,H σειρά εστιάζει σε μία πόλη που σημειώνει αυξημένα ποσοστά εγκληματικότητας.
 Season 2: Η σεζόν αυτή ασχολείται με τον βιασμό ενός αγοριού τον οποίο υποδύεται ο Κόνορ Τζεσάπ ο οποίος μάλιστα φέτος έκανε coming out ως γκέι, ένα δύσκολο θέμα που διχάζει και μου άρεσε ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε που είχε σαν αποτέλεσμα σε όλα τα επεισόδια να μας μπερδεύει σχετικά με το ποιος είναι το θύμα και ποιος ο θύτης! 
Η αλήθεια είναι ότι δίνει απαντήσεις για όλα όσα αφορούν την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Για το μπούλινγκ, την ομοφοβία, τις λεκτικές και σωματικές επιθέσεις, τις ρατσιστικές εκτροπές κι όλα όσα αφορούν την διαφορετικότητα δοσμένα απόλυτα με δυνατό τρόπο.
Γενικά βρήκα την σεζόν αυτή πολύ πιο ενδιαφέρουσα σε σχέση με την πρώτη και μου άρεσε που χρησιμοποιήθηκαν ηθοποιοί απ’την πρώτη σεζόν σε διαφορετικούς ρόλους! Οι ερμηνείες για άλλη μια φορά είναι πολύ δυνατές και πείθουν απόλυτα! Αυτό που μας ξένισε για άλλη μια φορά όμως είναι η αδυναμία της σειράς να δίνει απαντήσεις μιας και για άλλη μια φορά η σεζόν κλείνει αφήνοντας αναπάντητα ερωτήματα κι έτσι κάπως δείχνει ολοκληρωμένη!
 ME LGBT ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ Ο Β ΚΥΚΛΟΣ
Δυνατή σειρά που διαπραγματεύεται σκληρές αλήθειες: Στον 1ο κυκλο τον ρατσισμό και το πόσο μπορεί ο καθένας μας να μεταφέρει ρατσιστικά κλισέ έστω και εν αγνοία του. στον 2ο κύκλο η φοβία απέναντι στους γκέι, τα όπλα, το μίσος, ο πόνος... Στον ο κύκλο, που θεωρών ότι δεν κυλάει τόσο σφικτά όσο οι προηγούμενοι , αντμετωπίζουμε το trafficing. Η Αμερική απογυμνωμένη , τα στερεότυπα ορθώνονται μπροστά μας και σίγουρα εγείρουν προσωπικά ερωτήματα: πόσο ώριμοι και δεκτικοί είμαστε στην ελευθερία και στον σεβασμό του άλλου;
Μια γροθιά στην Αμερική του Τράμπ που αποδεικνύεται ο χειρότερος κυβερνήτης καθώς η αναβίωση του ρατσισμού και του μίσους οδηγεί τις ΗΠΑ σε άλλες εποχές, η οποία αντί να προσαρμόζεται στις εποχές οδηγείται στην εποχή του Μεσαίωνα. ΚΙ αυτό καυτηριάζει μέσα από το σύστημα της Αμερικής η σειρά παρά το φιλότιμο πολλών δημόσιων λειτουργών...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.