google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Γαλάτσι: Δείτε βίντεο από τα social media του 43χρονου με μηνύματα μίσους έναντι των ομόφυλων ζευγαριών


 Ένα από τα δεκάδες βίντεο που ανέβαζε ο 43χρονος στα social media, ο οποίος υποκινούσε σε πράξεις που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις και μίσος σε βάρος ατόμων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το enikos.gr.

Ο 43χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης στο Γαλάτσι, καθώς αναρτούσε βίντεο με ρατσιστικό κίνητρο σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, υποκινώντας δημόσια σε βία, διακρίσεις και μίσος σε βάρος ατόμων λόγω ταυτότητας φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού. Επιπλέον, ο 43χρονος προχωρούσε και σε διασπορά ψευδών ειδήσεων σχετικά με τα εμβόλια.

Παράλληλα, σε άλλο σημείο του βίντεο ο 43χρονος ξεσπά και λέει πως «κάνανε μέχρι και την Παναγία με χρώματα του ΛΟΑΤΚΙ, έχουν ξεφύγει. άμα πεις κάτι είσαι ομοφοβικός. Όχι, είστε μία αηδία».

Όπως μπορείτε να ακούσετε στο παρακάτω βίντεο του enikos.gr, ο 43χρονος αναφέρει πως έχει αλλάξει όλο το ελληνικό λεξιλόγιο και κατηγορεί τα ομόφυλα ζευγάρια. «Τα έχουν αλλάξει όλα, δεν βγάζεις άκρη πλέον. Τον ομοφυλόφιλο, τον λέει ομόφυλο, διότι αν θέλει κάποιος άντρας χωρίς να είναι ομοφυλόφιλος, μόνο και μόνο και να αποκτήσει παιδί, για αυτό τους λένε ομόφυλος. Το ίδιο συμβαίνει και στις γυναίκες. Τους λαθρομετανάστες, τους λέμε πρόσφυγες, τους απατεώνες τους λέμε αλληλέγγυους».

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
10:04

Οι αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας τον συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ έκανε live σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με ανάλογο περιεχόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.