google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Καραλής: Έστειλε μήνυμα στήριξης φορώντας σύμβολο της ΛΟΑΤ+ κοινότητας στον αγώνα του

 


Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου 
είναι η εγχώρια διοργάνωση του χειμώνα που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα βλέμματα από το κοινό. Αυτό, λοιπόν, αποτέλεσε και την καλύτερη ευκαιρία για τον Εμμανουήλ Καραλή για να στείλει το δικό του μήνυμα στήριξης και αγάπης.

Μόλις πριν από μερικές μέρες ψηφίστηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ένα νομοσχέδιο που έφερε πληθώρα χαμόγελων από την ΛΟΑΤ+ κοινότητα και τους υποστηρικτές της αλλά και πολλά επικριτικά σχόλια.

Ο πρωταθλητής του επί κοντώ αποφάσισε να δείξει τη στήριξή του με τον δικό του τρόπο, καρφιτσώνοντας πάνω στη μπλούζα του αλλά και πάνω στην αγωνιστική του εμφάνιση ένα σύμβολο στα χρώματα της σημαίας της ΛΟΑΤ+ κοινότητας.

 manolo

Ο "Μανόλο" κράτησε αυτό το σύμβολο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα του και χωρίς να χρησιμοποιήσει λέξεις, έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα στήριξης και έτσι ίσως να άνοιξε τον δρόμο και στον αθλητισμό ώστε να εξαλεφθεί κάθε ταμπού για τη σεξουαλικότητα των αθλητών/τριων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: eurokinissi, (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.