google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Για πρώτη φορά στο "RuPaul's Drag Race" θα λάβει μέρος straight άντρας


 Το “RuPaul’s Drag Race” είναι ένα από τα πιο δημοφιλή drag shows στην τηλεόραση και επιστρέφει για την 14η σεζόν με πρεμιέρα σε δύο μέρη την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου στο VH1. Όμως, η νέα σεζόν του επιτυχημένου σόου θα έχει και κάτι διαφορετικό, όπως αναφέρει το Variety.

14 άτομα θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 δολαρίων. Όμως, για πρώτη φορά φέτος, ανάμεσα σε αυτά τα άτομα θα είναι και ένας ετεροφυλόφιλος άνδρας.Για αρκετές σεζόν, το franchise του “Drag Race” έχει επεκτείνει το όραμά του για το τι καθορίζει μια βασίλισσα του drag και έχει συμπεριλάβει άτομα διαφορετικών φύλων και σεξουαλικών προτιμήσεων. Πιο συγκεκριμένα:

Η τρίτη σεζόν του «RuPaul’s Drag Race UK» που μόλις ολοκληρώθηκε, περιελάμβανε την πρώτη γυναίκα cisgender του franchise, Victoria Scone, η οποία προσδιορίζεται ως λεσβία.Η πρώτη σεζόν του «Drag Race UK» περιλάμβανε έναν αμφιφυλόφιλο ερμηνευτή, τον Scaredy Kat, του οποίου η κοπέλα ήταν επίσης στο σόου.

Την πιο πρόσφατη σεζόν του «RuPaul’s Drag Race All Stars» κέρδισε η Kylie Sonique Love, η πρώτη τρανς γυναίκα που κέρδισε στην ιστορία του franchise.

 

Και πέρυσι, το «Drag Race» παρουσίασε τον πρώτο του τρανς άνδρα διαγωνιζόμενο, τον Gottmik, ο οποίος προσδιορίζεται ως πανσεξουαλικός.

Η είσοδος ενός straight άνδρα στο “Drag Race”, σηματοδοτεί την πρώτη φορά που κάποιος που δεν ορίζεται ως μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας θα συμμετέχει στο σόου, που έχει γίνει διάσημο για την εισαγωγή queer ταυτοτήτων στο mainstream κοινό.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως after-show, «RuPaul’s Drag Race: Untucked», θα κάνει επίσης πρεμιέρα αμέσως μετά στις 9:30 μ.μ στις 7 Ιανουαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.