google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Gay ηθοποιός εκβιάζει gay παντρεμένους και τι λέει το Σωματείο ηθοποιών

 


Ο γνωστός ηθοποιός βγάζει φωτογραφίες ή βιντεοσκοπεί τα θύματά του στις προσωπικές τους στιγμές και στη συνέχεια τους κάνει τη ζωή κόλαση

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην καταγγελία αναφέρεται ότι ο ηθοποιός λειτουργεί βάσει σχεδίου. Προσεγγίζει gay άντρες, συνήθως παντρεμένους με οικογένεια.


Ξεκινά να έχει επαφές μαζί τους και όταν βρει πρόσφορο έδαφος, προχωρά και κάνει σχέση μαζί τους. Στο μεταξύ, ο ίδιος έχεις φροντίσει να τους βγάζει φωτογραφίες ή ακόμη και να βιντεοσκοπεί τις προσωπικές τους στιγμές και στη συνέχεια τους κάνει τη ζωή κόλαση. Τους ζητά μεγάλα χρηματικά ποσά με αντάλλαγμα να μη φτάσουν φωτογραφίες και βίντεο στην οικογένειά τους, δηλαδή στη γυναίκα τους και στα παιδιά τους, ή ακόμα και στο ευρύτερο περιβάλλον τους.

Τα θύματα, μην μπορώντας να κάνουν διαφορετικά, υποκύπτουν στον εκβιασμό του, ο οποίος όμως δεν σταματά εύκολα.

Ο ηθοποιός, σύμφωνα με την καταγγελία, έχει παγιδεύσει αρκετούς, αλλά ένας από αυτούς, που δεν άντεξε άλλο τους εκβιασμούς και τις απειλές, προχώρησε σε καταγγελία και το θέμα αναμένεται να πάρει τη δικαστική οδό.Ο ηθοποιός, που ενημερώθηκε για την καταγγελία, δήλωσε άγνοια και αρνείται όσα του προσάπτουν και γι’ αυτόν το λόγο αναμένεται κι αυτός από τη μεριά του να ακολουθήσει τη δικαστική οδό.

Τη νέα καταγγελία που αναμένεται να «σκάσει» σύντομα στο χώρο του θεάτρου σχολίασε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ).

«Βομβαρδίστηκα από τηλεφωνήματα για έναν άνθρωπο, που δεν τον ήξερα και που δεν έχει έρθει καν στο ΣΕΗ αυτή η υπόθεση. Αλλά θα παρακαλέσω για κάθε καταγγελία που έρχεται να μη με βομβαρδίζουν σαν να τα γνωρίζω όλα. Πραγματικά, δεν ήξερα ούτε τον έναν άνθρωπο που καταγγέλλει ούτε αυτόν που καταγγέλλεται. Τίποτα. Θα βγει μια περίεργη καταγγελία», είπε χαρακτηριστικά και διευκρίνισε πως μόνο ο άνθρωπος που καταγγέλλεται είναι ηθοποιός.

«Έχω ζητήσει πάρα πολλές φορές από πολλούς ηθοποιούς, που μας λένε πράγματα, αλλά δεν έρχονται να τα καταθέσουν ούτε στα αρμόδια όργανα του ΣΕΗ ούτε στη δικαιοσύνη, ότι το να τα λέει ο ένας στον άλλον ή να τα γράφει στα socialmedia δεν έχει νόημα. Έχω ακούσει τρομερά πράγματα στα αφτιά μου και πραγματικά τους λέω: “Αυτό που μου είπες, γιατί δεν έρχεσαι να το καταθέσεις και να βοηθήσεις κι άλλους ανθρώπους;”. Και λένε ότι δεν θέλουν να αναμιχθεί το όνομά τους», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

* Ο ηθοποιός Δημήτρης Μακαλιάς ανέφερε πως γνωρίζει τον καταγγελλόμενο και έχει μιλήσει μαζί του. «Θέλω να ζητήσω λίγη ψυχραιμία, διακινούνται πάρα πολλά πράγματα.

Επειδή εγώ είχα μια επαφή με τον άνθρωπο που αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος και θα κινηθεί νομικά ως οφείλει, είναι πολύ εύκολο πλέον τώρα να αρχίσει όλο αυτό να παίρνει χειμαρρώδη κατάσταση και να κατηγορούμε εύκολα ο ένας τον άλλον. Να ακολουθούμε τη σωστή οδό. Γιατί κι αυτός ο άνθρωπος δέχεται απειλές. Πρέπει να δείξουμε ψυχραιμία», δήλωσε.

*Δημοσιεύτηκε στην OnTime

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.