google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

«Happiest Season»: η Κρίστεν Στιούαρτ σε γκέι χριστουγεννιάτικη κομεντί

 


Eίναι η εποχή του χρόνου που το σινεμά μάς χαρίζει light, χαρούμενες, mainstream ρομαντικές κομεντί με περιτύλιγμα τη χριστουγεννιάτική τους ατμόσφαιρα. Από το «Love Actually» μέχρι το «Holiday» και πίσω,τα rom coms του είδους μοιάζουν με ζεστό κινηματογραφικό κακάο που σε κάνει να χαμογελάς.

Ελάχιστες φορές όμως θα έβρισκε κανείς γκέι ζευγάρια σε τέτοιου είδους mainstream κομεντί (εκτός κι αν ήταν μέλη ενός πολυπληθούς καστ χαρακτήρων όπως στο «4 Γάμοι και μια Κηδεία») και σίγουρα δε θα είχαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Φέτος, η ηθοποιός και σκηνοθέτης Κλία Ντιβάλ υπογράφει μία ρομαντική χριστουγεννιάτικη λεσβιακή κομεντί, με την υποστήριξη της Sony Pictures κι ένα υπέροχο καστ.

Διαβάστε κι αυτό: O πρώτος γκέι πρωταγωνιστής σε ταινία της Pixar ήρθε στο Disney+ με την ταινία «Out»

Happiest season 607

Πρωταγωνίστριες, οι Κρίστεν Στιούαρτ (η πρώτη που είχε συμφωνήσει για το πρότζεκτ από το 2018) και Μακένζι Ντέιβις, οι οποίες ερμηνεύουν ένα πολύ ευτυχισμένο και ταιριαστό ζευγάρι. Μόνο που η ηρωίδα της Στιούαρτ είναι ανοιχτά γκέι, ενώ της Ντέιβις δεν έχει αποκαλύψει ποτέ τη σεξουαλική της ταυτότητα στους συντηρητικούς γονείς της (Βίκτορ Γκέρβερ και Μέρι Στίνμπεργκεν). Το χειρότερο; Αυτό δεν το γνωρίζει ούτε η ερωμένη της. Θα της το πει, εκεί, μία στροφή πριν μπουν στο σπίτι των γονιών: περιμένουν την στρέιτ κόρη τους και την πρόσφατα ορφανεμένη στρέιτ φίλη της. Κάπως άβολο, ειδικά όταν η ηρωίδα της Στιούαρτ έχει αγοράσει το μονόπετρο και σκόπευε να τη ζητήσει σε γάμο, παρουσία των γονιών της, ανήμερα Χριστουγέννων.

Από το trailer του «Happiest Season», όλοι οι κανόνες των ρομαντικών κομεντί είναι παρόντες - το ίδιο τρυφεροί, απολαυστικοί και χιουμοριστικοί. Οπως παρόντες είναι και οι Αλιστον Μπρι, Ομπρι Πλάζα, Νταν Λέβι, Τζέικ ΜακΝτόρμαν, Μέρι Χόλαντ κι άλλοι πολλοί.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu στις 25 Νοεμβρίου. Φτιάξτε κακάο.


Διαβάστε περισσότερα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.