google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Σον Κόνερι: Είχε δώσει το πρώτο gay φιλί στην ιστορία της βρετανικής τηλεόρασης


Η συγκεκριμένη σκηνή, με παρτρενέρ τον Ρίτσαρντ Πάσκο, είχε προβληθεί το 1960 σε μια παραγωγή του BBC για το θεατρικό έργο «Κολόμπ» του Ζαν Ανουίγ Και όμως το πρώτο gay φιλί στην ιστορία της βρετανικής τηλεόρασης το είχε δώσει o αδιαμφισβήτητος γυναικοκατακτητής Σον Κόνερι που ταυτίστηκε στη συνείδηση όλων με το απόλυτο αρσενικό, Τζέιμς Μποντ. Ο εμβληματικός σταρ που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες μέρες στα 90 του χρόνια, συμμετείχε το 1960 στα πρώτα χρόνια της καριέρας του στην τηλεοπτική μεταφορά για το BBC του θεατρικού έργου «Κολόμπ» του Ζαν Ανουίγ.
Εκεί ο Σον Κόνερι ερμήνευε τον ρόλο του Ζυλιέν, ενός νεαρού στρατιώτη, ο οποίος επιστρέφει σπίτι από το μέτωπο για να ανακαλύψει πως η γυναίκα του (Ντόροθι Τούτιν) τον έχει εγκαταλείψει για έναν άλλον.
Ο Ρίτσαρντ Πάσκο ερμήνευε τον ρόλο του παράνομου εραστή με τον οποίο ο Σον Κόνερι είχε την τολμηρή σκηνή του φιλιού, καθώς σύμφωνα με το έργο προσπαθούσε να ανακαλύψει τι περσισότερο διαθέτει αυτός ο άντρας από εκείνον που τελικά εγκαταλείφθηκε από τη γυναίκα που αγαπούσε. Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.