google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Γκέι υιοθέτησε πέντε ορφανά αδελφάκια!


 Ο ίδιος βίωσε τον πόνο του αποχωρισμού από τα οκτώ αδέρφια του στην τρυφερή ηλικία των 12 ετών και δεν τα συνάντησε μέχρι τα 16 του. Τώρα, στα 29 του, άντρας στις ΗΠΑ, ο οποίος δηλώνει ανοιχτά γκέι, αποφάσισε να υιοθετήσει πέντε αδέρφια που ζούσαν χωριστά και να τα μεγαλώσει μόνος του, για να μην περάσουν όσα πέρασε ο ίδιος μικρός.

Ο κομμωτής από το Σινσινάτι του Οχάιο Ρόμπερτ Κάρτερ από τις 30 Οκτωβρίου είναι επισήμως ο πατέρας των Μαριόν, Ρόμπερτ Τζούνιορ, Μακάιλα, Τζιοβάνι και Κιόντι, ηλικίας 4-10 ετών, καθώς έγινε δεκτή η αίτηση υιοθεσία τους.

Όπως δήλωσε στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης τον Δεκέμβριο του 2018 έγινε ανάδοχος γονέας τριών αγοριών, αλλά στη συνέχεια έμαθε ότι τα παιδιά είχαν και δύο αδερφές. Φρόντισε να έρθει σε επαφή με την ανάδοχη οικογένειά τους, ώστε τα πέντε αδέρφια να συναντιούνται τακτικά για να παίζουν. Μέσα του όμως ο Κάρτερ γνώριζε από την προσωπική του εμπειρία ότι αυτό δεν ήταν αρκετό για να διώξει τον πόνο τους που ζούσαν χωριστά, γι’ αυτό πριν από έξι μήνες άρχισε τη διαδικασία για να τα υιοθετήσει όλα μαζί. Όπως είπε, δεν έκανε πίσω ούτε όταν πριν από τρεις μήνες χώρισε από τον σύντροφό του Κιόντι Γκίλιαν, καθώς αποφάσισε να μεγαλώσει μόνος του τα πέντε αδέρφια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.