google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Tα διασημα λοατ ζευγαρια και οι celebrities

 Στο δρόμο της προόδου και της αποδοχής των ομοφυλόφιλων έχουν βοηθήσει τα τελευταία χρόνια και πολλοί celebrities που βγήκαν από τη ντουλάπα και παραδέχτηκαν δημόσια της σεξουαλικότητα τους εμπνέοντας με τη ειλικρίνεια τους πολλά αγόρια και κορίτσια που ταλανίζονται στην προσπάθεια να αποδεχτούν τον εαυτό τους. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι sexy άντρες που παραδέχτηκαν ότι παίζουν για τη "ροζ ομάδα" έγιναν λιγότερο θελκτικοί στα μάτια των γυναικών καθώς οι παρακάτω κύριοι ακόμα και σήμερα έχουν χιλιάδες θαυμάστριες που λιώνουν στο άκουσμα του ονόματος τους. Κορίτσια, συνεχίστε να τους ονειρεύεστε γιατί ποτέ δεν ξέρετε πως τα φέρνει η ζωή και το άπιαστο όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Εμείς σας παρουσιάζουμε μερικούς από αυτούς.

Anderson Cooper
Ένας από τους διασημότερους δημοσιογράφους της Αμερικής με σοβαρό προφίλ, ευγενική καταγωγή και γκριζαρισμένο μαλλί από μικρή ηλικία. Πως να αντισταθούν μετά οι γυναίκες στη γοητεία του;

Ezra Miller
Ο ζεν πρεμιέρ του Hollywood που φέτος μοιράστηκε με το κοινό τους τις σεξουαλικές του προτιμήσεις είναι το αγόρι που σκέφτεται κάθε γυναίκα από την εφηβεία μέχρι πολλές δεκαετίες μετά αφού είδε το "We need to talk about Kevin". Το αγόρι όμως είναι προφανώς αλλού.

Jesse Tyler Ferguson
Κοκκινομάλλης κωμικός που πρωταγωνιστεί σε μία από τις πιο αστείες σειρές που υπήρξε ποτέ στην αμερικανική TV, το Modern Family. Ποια γυναίκα του μπορεί αντισταθεί στην επιθυμία της να τον αγκαλιάσει σφιχτά;

Matt Bomer
Ένας από τους πρωταγωνιστές του Magic Mike έκαψε γυναικείες καρδιές με το στιπτίζ του και το γυμνασμένο του σώμα. Ο κλασικός χαζομπαμπάς που ονειρεύεται κάθε γυναίκα, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί πάντα να έχει.

Ricky Martin
Ποια γυναίκα δεν θέλει ένα Λατίνο εραστή; Είμαστε σίγουροι ότι ο Ricky δεν έχει χάσει ούτε μία από τις θαυμάστριες του από την ημέρα που παραδέχτηκε πως είναι gay.

Zachary Quinto
Ένας καθόλα αρρενωπός αστέρας του young Hollywood θα μπορούσε να έχει όποια γυναίκα θέλει στο πλευρό του, αλλά εκείνος προσανατολίζεται σε πιο αρσενικά μονοπάτια. Ούτως ή άλλως οι πρίγκιπες υπάρχουν μόνο στα παραμύθια.


Οι αγαπημένες μας σειρές είναι μπροστά
Μπορεί στην Ελλάδα ένα φιλί μεταξύ δύο αντρών σε σήριαλ, πριν από μερικά χρόνια, να προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις στην κοινωνία, με αποτέλεσμα το ΕΣΡ να επιβάλλει στον τηλεοπτικό σταθμό που μετέδιδε την κοινωνική σειρά τεράστιο πρόστιμο, αλλά στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στις Η.Π.Α. τα γκέι ζευγάρια είναι μία πραγματικότητα καθ' όλα αποδεκτή. Έτσι, ακόμα και στα πιο δημοφιλή, οικογενειακά σήριαλ (κάποια από τα οποία προβάλλονται και από την ελληνική τηλεόραση) συχνά βλέπουμε ομόφυλα ζευγάρια να αποτελούν μέρος του καστ. Ας δούμε τα πιο διάσημα από αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.