google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Ερχεται ο πρώτος τρανς χαρακτήρας στο MCU

Από ότι φαίνεται η Marvel έχει πάρει αρκετά σοβαρά τις δηλώσεις της για καλύτερη και μεγαλύτερη αντιπροσώπευση της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας στις ταινίες του MCU, ειδικά μάλιστα και μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε το στούντιο όταν ο πρώτος γκέι χαρακτήρας που έκανε την εμφάνισή του στους «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη» ήταν πολύ μικρός και δεν είχε καμία σχέση με την πλοκή. Μετά και την αποκάλυψη για το ποιος θα είναι ο πρώτος γκέι χαρακτήρας σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία του MCU, ο Κέβιν Φάιγκι επιβεβαίωσε πως σύντομα θα δούμε και τον πρώτο τρανς υπερήρωα σε ταινία.
sera 607 H Sera.
Αυτό δήλωσε ο Φάιγκι όταν βρέθηκε πριν λίγες μέρες στο New York Film Academy για να μιλήσει με τους φοιτητές. Συζήτησε μαζί τους τις φιλοδοξίες που έχει το στούντιο για να εκπροσωπήσει τόσο την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα όσο και του ΑμεΑ στις επόμενες ταινίες του, και όταν ρωτήθηκε από ένα φοιτητή για το πόσο σοβαρά θα πάρουν το συγκεκριμένο θέμα και για το αν θα δούμε και κάποιο τρανς χαρακτήρα σε ταινία, ο Φάιγκι του απάντησε «ναι, φυσικά και ναι. Και πολύ σύντομα. Πολύ σύντομα και μάλιστα σε μια ταινία που γυρίζουμε ήδη.»
Ποιος μπορεί να είναι αυτός ο χαρακτήρας; Αν δεν πρόκειται για κάποιον τελείως νέο χαρακτήρα, τότε ο μόνο τρανς χαρακτήρας που υπάρχει στη Marvel αυτή την στιγμή είναι η Sera, μέλος των Anchorites μιας σπάνιας ομάδας αρσενικών αγγέλων χωρίς φτερά, η οποία αποφάσισε να αλλάξει το φύλλο της και να γίνει γυναίκα, η οποία αργότερα τα φτιάχνει με την Angela έναν άγγελο από την Ασγκαρντ.
sera 607 Angela και Sera.
Ο Φάιγκι δεν διευκρίνισε σε ποια ταινία θα το δούμε αυτό, αλλά τα πάντα δείχνουν στους «The Eternals», ή αν όχι εκεί τότε σίγουρα σε μια από τις αμέσως επόμενες. Στο παρελθόν είχε ανακοινώσει πως θα δούμε περισσότερους ΛΟΑΤΚΙ+ χαρακτήρες στην τέταρτη φάση του MCU ενώ από εδώ και στο εξής, θα μας περιμένει ένα MCU γεμάτο από χαρακτήρες από όλες τις ηλικίες, τις εθνικότητες, ΛΟΑΤΚΙ+ και ΑμεΑ. Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Φαίγκι στο New York Film Academy παρακάτω.


UPDATE
Σύμφωνα με άρθρο του Variety, το στούντιο έσπευσε να κάνει κάποιες διευκρινίσεις σχετικά με τις δηλώσεις του Φάιγκι δηλώνοντας πως ο εκείνος απάντησε καταφατικά μόνο στο πρώτο σκέλος της ερώτησης (δηλαδή όσο αφορά την αντιπροσώπευση ΛΟΑΤΚΙ+ χαρακτήρων στο MCU) κι όχι ό,τι αφορά τον τρανς χαρακτήρα. Μέχρι στιγμής δεν έχουν σχέδιο για κάτι τέτοιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.