google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Men of Hard Skin (2019): σύγκρουση θεσμών, ιδεών στην χώρα που δεν βρίσκεις πάντα απαντήσεις...

Ο έφηβος Ariel ζει μια φαινομενικά ήσυχη ζωή με τον πατέρα και την αδελφή του στο γραφικό αγρόκτημα του σε ένα αγροτικό τμήμα του Μπουένος Άιρες. Ωστόσο στην οικογενειακή θαλπωρή φτάνει ένας άγνωστος νεαρός στην οικογένειά του, ο Αριέλ που έχει κακοποιηθεί για χρόνια από τον Ομάρ, τον ιερέα της γειτονιάς του. 
Έχοντας μπερδέψει την κακομεταχείριση του για ρομαντική στοργή, ο Αριέλ τα βρίσκει με  τον εαυτό του για να απελευθερωθεί από τη σχέση του και σύντομα ξεκινά μια μυστική ρομαντική υπόθεση με έναν άνδρα εργάτη στην περιουσία του πατέρα του. 
Εν τω μεταξύ, καθώς ο Ομάρ συνεχίζει να υποκύπτει στις παρορμήσεις του, σχηματίζει φιλία με έναν πολύ παλαιότερο ιερέα που βρίσκει τον εαυτό του να παλεύει με παρόμοιες επιθυμίες. Απογοητευμένος μη συναισθηματικός στην προσέγγισή του, η πλούσια μελανόμορφη εξερεύνηση του φύλου, της εξουσίας και της εκκλησιαστικής κακοποίησης στην αργεντινή κοινωνία του José Celestino Campusano είναι ένα πολύπλοκο και συχνά συγκρουσιακό έργο που θέτει πολλές δύσκολες ερωτήσεις χωρίς να καταφεύγει σε εύκολες απαντήσεις.
With English Subtitles Here OR Here

DL LInks Here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.