google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Ρατσισμός και μαύρη προπαγάνδα από το κεντρικό δελτίο του ΣΤΑΡ

Ανυπόστατα ψέματα και ρατσισμός στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης στο κεντρικό δελτίο του ΣΤΑΡ όπου με αναλυτικό ρεπορτάζ που παραπληροφορούσε για τα κοινωνικά επιδόματα με σκοπό να στοχοποιήσει πρόσφυγες και μετανάστες και να "διασκεδάσει" τις αλγεινές εντυπώσεις από την ρατσιστική διάκριση με την ρύθμιση Βρούτση για το ΑΜΚΑ που πετάξει εκτός συστήματος πρόσφυγες και μετανάστες.
«Αποφύγαμε τον κίνδυνο με την ακύρωση του ΑΜΚΑ ΣΥΡΙΖΑ να παίρνουν μόνιμα επιδόματα» διαφήμισε το ρεπορτάζ του καναλιού την ανάρτηση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση. Εξειδίκευσε μάλιστα στο ποια επιδόματα είναι αυτά: το «ελάχιστον εγγυημένο εισόδημα, το επίδομα ανεργίας, το επίδομα αλληλεγγύης και επίδομα παιδιού».
Μόνο που οι πρόσφυγες πόσο μάλλον οι μετανάστες δεν παίρνουν επιδόματα ΟΑΕΔ αλλά είναι ένα fake news. Αυτή είναι η αντικειμενική ενημέρωση "έγκριτων" δημοσιογράφων. Απόλυτα προσαρμοσμένη στην προπαγάνδα της Ν.Δ. στοχεύει να υποδαυλίσει τα ρατσιστικά στερεότυπα για να εξασφαλίσει κάποιου είδους συναίνεση σε αυτή την ακροδεξιά κατρακύλα που δεν σέβεται ούτε καν το προστατευτικό πλαίσιο για τους πρόσφυγες.
Το βέβαιο είναι ότι τέτοιο δελτίο θα το ζήλευε και η εγκληματική ναζιστική οργάνωση της Χ.Α. Το ζήλεψε όμως η iefimerida η οποία το αναπαρήγαγε ως αληθές.
Να σημειωθεί ότι χωρίς το ΑΜΚΑ συνέπεια της πολιτικής Βρούτση προσφυγόπουλα δεν μπορούσαν να πάνε στο σχολείο αφού δεν μπορούσαν να εμβολιαστούν. Ευτυχώς με μια αξιέπαινη πρωτοβουλία ανθρωπισμού οι γιατροί στην Καβάλα εμβολίασαν τα παιδιά για να μπορέσουν να πάνε στο σχολείο.
Επιπλέον να σημειωθεί ότι με την εγκύκλιο Μηταράκη για τον ΑΜΚΑ "η απόδοση ΑΜΚΑ προς μετανάστες με άδεια διαμονής απαιτεί σύμβαση εργασίας" αποκλείοντας όλους από το σύστημα Υγείας κάτι πραγματικά επικίνδυνο για την Δημόσια Υγεία, αφού και αν αρρωστήσουν οι άνθρωποι αυτοί δεν θα μπορούν πουθενά να νοσηλευτούν.
Kατ. Μπρέγιαννη από την Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.