google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Maleficent: Mistress of Evil - Μια ιστορία για την διαφορετικότητα και την οικογένεια

ΤΑ  χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας το “Μaleficent: Μistress of Evil” της Disney, επανενώνει τις σταρ Angelina Jolie και Elle Fanning και προσθέτει στο franchise νέους χαρακτήρες, όπως οι Michelle Pfeiffer και Chiwetel Ejiofor.
Στην D23 Expo στο Ανάχειμ, το IGN μίλησε με το cast της δεύτερης ταινίας για να ανακαλύψει όσα χρειάζεται να ξέρουμε για το επερχόμενο sequel, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 17 Οκτωβρίου 2019. Η Aurora (Elle Fanning) είναι τώρα βασίλισσα του Moors και πρόκειται να παντρευτεί τον όμορφο πρίγκιπα Philip (Harris Dickinson). Ένας επικείμενος πόλεμος όμως μεταξύ ανθρώπων και νεράιδων απειλεί τη σχέση της Aurora με την αγαπημένη της νονά Maleficent. “Στη δεύτερη ταινία η σχέση τους [Aurora και Maleficent] δοκιμάζεται λιγάκι από τη Michelle (Pfeiffer)» είπε η Fanning στο IGN.
Η Pfeiffer υποδύεται τη θετή μητέρα της Aurora, βασίλισσα Ingrith, την οποία η Disney περιγράφει ως “μοχθηρή, επιτήδεια και εγωίστρια. Μία αξία αντίπαλος της σκοτεινής Maleficent, με ένα διαβολικό σχέδιο να χωρίσει τους ανθρώπους από τις Νεράιδες για πάντα”.
Μαζί με τις Jolie, Fanning και Pfeiffer στο "Mistress of Evil" θα δούμε και τον χαρακτήρα του Connal (Chiwetel Ejiofor), που σύμφωνα με την Disney είναι “ένας από τους αρχηγούς των σκοτεινών νεράιδων, μίας ομάδας από φτερωτά πλάσματα που εξορίστηκαν από τον κόσμο των ανθρώπων, ο οποίος σώζει την Maleficent και πιάνει φιλία μαζί της».
Ρωτήσαμε τον Ejiofor πώς αντέδρασαν οι άλλες νεράιδες προς την Μaleficent και τους ανθρώπους στην ταινία: «Νομίζω όλοι οι χαρακτήρες είναι περίπλοκοι», εξηγεί ο Ejiofor. «Έχουν [οι νεράιδες] όλη αυτή την ιστορία και την κοινότητα τους. Έχουν πολύ συγκεκριμένο παρελθόν σε σχέση με τους ανθρώπους, το οποίο επηρεάζει το πώς συμπεριφέρονται και το πώς αλληλεπιδρούν με αυτούς και μεταξύ τους».
Μία σκηνή από την ταινία στην D23 EXPO μας αποκάλυψε πως η Maleficent και οι Dark Fae αντιτάχθηκαν ενάντια στη βασίλισσα Ingrith και στους ανθρώπους, με την Aurora και τον γάμο της με τον Philip να βρίσκονται στη μέση αυτής της μάχης.
Σε μία σκηνή κατά τη διάρκεια ενός γεύματος, που Maleficent και η Aurora πάνε να συναντήσουν το Philip και τους γονείς τους για να συζητήσουν για το γάμο, η Maleficent πλαγίως κατηγορεί τον πατέρα του Philip ότι έχει βάλει λαθροθήρες να αρπάζουν νεράιδες στις οποίες κατηγορίες η Ingrith αντεπιτίθεται λέγοντας “Έχεις κάνει εξαιρετική δουλειά, Maleficent ,εναντιώθηκες στην ίδια σου τη φύση. Τώρα όμως η Aurora θα έχει το προνόμιο να μεγαλώσει με μία αληθινή μητέρα. Από σήμερα θεωρώ την Aurora δική μου” Ας πούμε ότι η Maleficent δεν ήταν πολύ μεγάλη φαν αυτής της δήλωσης.
Η Jolie μίλησε στο πάνελ για την απόφασή της να επαναλάβει το ρόλο 5 χρόνια μετά την πρώτη ταινία. «Μου έλειψε και μου άρεσε να την υποδύομαι. Στην πρώτη ταινία φέραμε κοντά δύο πλάσματα εντελώς διαφορετικά, έντονα εχθρικά μεταξύ τους. Είναι διαφορετικές μεταξύ τους, αλλά είναι και οικογένεια κι έχουν αγάπη η μία για την άλλη. Σε αυτή την ταινία η Aurora είναι μεγαλύτερη και αντιμετωπίζει τις διάφορες προκλήσεις που υπάρχουν στον κόσμο. Τους τονίζεται πόσο διαφορετικές είναι μεταξύ τους και τις ενθαρρύνουν να μην είναι οικογένεια και να αποτραβηχτούν η μία από την άλλη λόγω των διαφορών τους και μαχόμαστε υπέρ της πεποίθησης ότι η διαφορετικότητα σε κάνει δυνατότερο, και ότι αυτό που καθορίζει την οικογένεια είναι σε τι πιστεύεις, ο τρόπος που αγαπάς και τι υποστηρίζεις. Δεν είναι απλά το αίμα και δεν είναι απλά επειδή είσαι όμοιος με τον άλλον. Για αυτό αγαπώ αυτή την ιστορία και τα θέματα γύρω από αυτή»

To "Maleficent: Mistress of Evil" κυκλοφορεί στις 17 Οκτωβρίου. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Joachim Rønning (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) σε σενάριο των Linda Woolverton, Micah Fitzerman-Blue και Noah Harpster.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.