google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

ΚΑΛΕ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΠΟ LGBT; ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΙ!

Είναι ο προπονητής της Ίντερ, Ρομπέρτο Μαντσίνι, γκέι; Αυτό προσπαθούν να μάθουν οι Ιταλοί μετά το φραστικό επεισόδιό του με τον προπονητή της Νάπολι, Μαουρίτζιο Σάρι, ο οποίος του επιτέθηκε χαρακτηριζόντάς τον ομοφυλόφιλο. Μπορεί ο Σάρι να τιμωρήθηκε με πρόστιμο 20.000 ευρώ για ομοφοβικά σχόλια κατά τη διάρκεια του αγώνα των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ιταλίας και να επιβλήθηκε στον Μαντσίνι πρόστιμο 5.000 ευρώ για «άσχημη συμπεριφορά προς τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας», όμως, αυτό που απασχολεί τους Ιταλούς δεν είναι τίποτα άλλο από την προσωπική ζωή του «Μάντσο».
Όποιος είδε το βίντεο από την διένεξη των δύο ανδρών στο στάδιο Σαν Παόλο της Νάπολη, μπορεί να αντιληφθεί την ένταση ανάμεσα στους δύο προπονητές, με τον Μαντσίνι να σπρώχνει τους συνεργάτες του για να προσεγγίσει τον Σάρι. Σύμφωνα με τον 52χρονο τεχνικό της Ίντερ ο Σάρι του επιτέθηκε λέγοντας πως είναι γκέι, ενώ ο προπονητής της Νάπολη υποστηρίζει ότι ήταν απλώς λόγια της στιγμής που ακούγονται συχνά στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μαντσίνι, όμως, ένιωσε προσβεβλημένος και χαρακτήρισε τον Σάρι ρατσιστή και ομοφοβικό.
 «Ο Σάρι είναι ρατσιστής. Άνδρες σαν αυτόν δεν μπορούν να παραμείνουν στο ποδόσφαιρο, διαφορετικά δεν πρόκειται (το ποδόσφαιρο) να βελτιωθεί ποτέ», δήλωσε ο 52χρονος μιλώντας στα μικρόφωνα της Rai Sport. Εξήγησε, μάλιστα, πως η έντονη αντίδραση του προπονητή της Νάπολη ξεκίνησε όταν ο Μαντσίνι ζήτησε να μάθει για ποιο λόγο προστέθηκαν πέντε λεπτά παράτασης με τον Σάρι να «με αποκαλεί που…η και αδελφή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.