google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: "Οι αγώνες δεν τελείωσαν. Τώρα αρχίζουν!"

Εκδήλωση συζήτηση για το σύμφωνο συμβίωσης και τις επόμενες διεκδικήσεις μετά τη θεσμοθέτησή του διοργανώνει την Πέμπτη, στις 7.30 το απόγευμα, στο Booze (Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα), το αυτοδιαχειριζόμενο περιοδικό 3pointmagazine.gr. Με κεντρικό σλόγκαν "Οι αγώνες δεν τελείωσαν. Τώρα αρχίζουν", θα γίνει συζήτηση πάνω σε ζητήματα που παραμένουν ανοιχτά, όπως η θεσμοθέτηση του πολιτικού γάμου, η υιοθεσία / τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια και η αναγνώριση του δικαιώματος αυτοπροσδιορισμού χωρίς προϋποθέσεις των τρανς ατόμων. Ομιλητές θα είναι η Μαρίνα Γαλανού (πρόεδρος του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών), ο Άλκης Δελαντώνης (ΛΟΑΤ ακτιβιστής), ο Κωστής Λιερός (Τμήμα δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ), η Αλεζίνη Λόξα (μέλος της ομάδας φύλου Νομικής) και ο Αντώνης Σιγάλας (ΛΟΑΤ ακτιβιστής και μέλος της ΟΛΚΕ), ενώ θα παρέμβει η φεμινιστική ομάδα Κιουρί-at.
Σημειώνεται ακόμη ότι οι σκύλοι οδηγοί τυφλών είναι ευπρόσδεκτοι με τους/τις χειριστές/ριές τους όπως και ότι θα υπάρχει διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα, προσφορά μελών της ομάδας ΛΟΑΤ ΑμεΑ. Σχετικά με το 3pointmagazine.gr: είναι αυτοδιαχειριζόμενο, ανεξάρτητο και εθελοντικό εγχείρημα, με οριζόντια ιεραρχία, που έχει γνώμονα δράσης τη διάθεση για μια διαφορετική δημοσιογραφία και ένα διαφορετικό πρότυπο εργασίας.
To LGBT GREECE Blog συμμετέχει στην εκδήλωση και μάλιστα ανακοινώνει συνεργασία με το δικτυακό περιοδικό το οποίο ευχαριστούμε για την φιλοξενία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.