google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

FAMOUS GAY ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...

Όλο και περισσότερα ζευγάρια της ξένης showbiz μιλάνε δημόσια για την σεξουαλική τους προτίμηση. Στόχος τους είναι να ανοίξουν το δρόμο, δείχνοντας σε όλους ότι οι ομοφυλόφιλοι δικαιούνται και αξίζουν να ζήσουν τον έρωτας τους. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς έχουν παντρευτεί, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν υιοθετήσει ακόμα και παιδιά.
Στην Ελλάδα είμαστε ακόμα πολύ πίσω όσο αφορά τα νόμιμα δικαιώματα των LGBTQUI, αλλά το τελευταίο καιρό έχουν γίνει αρκετές προσπάθειες από το κράτος για να βελτιώσει τη κατάσταση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το σύμφωνο συμβίωσης που ψηφίστηκε πριν λίγες μέρες στη χώρα μας. Όπως δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας  η ημέρα αυτή είναι ιστορική για τη χώρα καθώς «κλείνει ένας κύκλος οπισθοδρόμησης και ντροπής για το ελληνικό κράτος, ένας κύκλος αρνήσεως και περιθωριοποίησης χιλιάδων συμπολιτών μας και ανοίγει ένας κύκλος ισονομίας και αξιοπρέπειας».
Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ομοφυλόφιλα ζευγάρια από τη ξένη και ελληνική showbiz που έχουν παραδεχτεί δημόσια τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις και έχουν παντρευτεί.
Η Portia de Rossi είναι παντρεμένη με την Ellen DeGeneres από το 2008. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 16 Αυγούστου του 2008 στο σπίτι τους στο Μπέβερλι Χιλς μπροστά σε κάμερες. Στο γάμο παρευρέθηκαν μόνο 17 καλεσμένοι. Τον Αύγουστο του 2010 η Portia έλαβε νόμιμα το επίθετο της συζύγου της και το Σεπτέμβριο του 2011 έγινε πολίτης των ΗΠΑ.

Ο Elton John και ο David Furnish είναι μαζί 21 χρόνια, ενώ νόμιμα από το 2005. Μαζί έχουν δύο παιδιά με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας. «Ο Elton κι εγώ θα παντρευτούμε, σαν διάσημο ζευγάρι νιώθουμε ότι είναι υποχρέωσή μας να βεβαιωθούμε ότι όλοι ξέρουνε, ότι αυτό που πολλοί ομοφυλόφιλοι που ζουν σε αυτή τη χώρα, και δεν φανταζόντουσαν ότι θα μπορούσε να συμβεί, τώρα γίνεται», έγραψε στο περιοδικό «Attitude» ο σύντροφος του γνωστού τραγουδιστή.
Ο Neil Patrick Harris δεν έκρυψε ποτέ ότι είναι ομοφυλόφιλος και από το 2011 είναι παντρεμένος με τον David Burtka, με τον οποίον έχουν αποκτήσει και δυο παιδιά.  Οι δυο τους παντρεύτηκαν στην Ιταλία  παρουσία ελάχιστων φίλων και συγγενών. Φόρεσαν Tom Ford και κουμπάρα ήταν η σκηνοθέτις και παραγωγός της σειράς Pam Frym. Τα παιδιά τους είναι δίδυμα και έχουν τα ονόματα Gideon και  Harper.
Τον Ιούλιο του 2011, η Νέα Υόρκη έγινε η  Πολιτεία των Η.Π.Α. που νομιμοποίησε τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών. Η 44χρονη Nixon και η Marinoni είναι ζευγάρι από το 2004, το 2009 ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους και το 2012 παντρεύτηκαν. Τον Φεβρουάριο του 2011, η Marinoni έφερε στον κόσμο τον γιο τους, τον οποίο ονόμασαν Max Ellington Nixon-Marinoni. «Δεν νομίζω ότι έχω αλλάξει. Ήμουν με άντρες σε όλη μου τη ζωή και ποτέ δεν είχα κοιτάξει ερωτικά μια γυναίκα. Αλλά, όταν αυτό συνέβη, δεν ένιωθα σαν να είναι κάτι παράξενο. Είμαι απλά μια γυναίκα που είναι ερωτευμένη με μια άλλη γυναίκα», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η γνωστή ηθοποιός το 2007.

Ο Πορτορικανός star Ricky Martin παντρεύτηκε τον σύντροφό του Carlos Gonzalez Abella, στη Νέα Υόρκη το 2013. Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2010 την χρονιά που ο Ricky Martin δήλωσε ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος.  Ο λαμπερός τραγουδιστής είναι περήφανος πατέρας των 7χρονων διδύμων Matteo και Valentino, ενώ φαίνεται πως η οικογένεια του έφερε μόνο χαρά. Ο γάμος του διαλύθηκε το 2014 μετά από κοινή απόφαση.
O Cheyenne Jackson παντρεύτηκε τον αγαπημένο του Jason Landau το 2014. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους και βέρες σε μία λιτή τελετή στο σπίτι ενός φίλου τους στην Καλιφόρνια. Ανάμεσα στους 200 καλεσμένους ήταν φίλοι και συνεργάτες των ερωτευμένων, μεταξύ άλλων οι, Jane Lynch, Jesse Tyler Ferguson, Leah Remini και Alicia Silverstone. Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς τους να αποτοξινωθούν από το αλκοόλ. Ένα χρόνο μετά ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους, ενώ πλέον είναι και παντρεμένοι.

Ο γνωστός Έλληνας συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ παντρεύτηκε το «Κουτάβι» στη Νέα Υόρκη το 2014. «Η συγκίνηση και η ευγνωμοσύνη για τις ευχές σας δεν χωρούν σε λόγια. Όσες και όσοι μας τιμάτε με τη φιλία και την αγάπη σας βρισκόσασταν εδώ μαζί μας, στο πλευρό μας.». Είναι τα λόγια που έγραψε στο facebook ο Αύγουστος Κορτώ, αποδεχόμενος τις ευχές των φίλων του, λίγο μετά την ανακοίνωση του γάμου του με τον αγαπημένο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.