google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Η FIFA επέβαλε πρόστιμο 23.000 δολαρίων στον Ισημερινό για ομοφοβία

 


Ο Διεθνής Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FIFA) κυρώσεις για δεύτερη φορά το Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου του Ισημερινού (FEF) για τα ομοφοβικά άσματα που τραγούδησαν οι οπαδοί τους κατά τη διάρκεια των αγώνων του Προκριματικά Νότιας Αμερικής για αυτόν Μουντιάλ 2026.

Ο FIFA τιμώρησε το FEF με πρόστιμο του 20.000 ελβετικά φράγκα μερικά $23.000 δολάρια να αλλάξει. Επίσης, με μερικό κλείσιμο του γηπέδου για το επόμενο παιχνίδι του. Το 15% του χώρου θα είναι άδειο. Αυτό σημαίνει περίπου 6.200 θέσεις που δεν μπορούν να πουληθούν σε οπαδούς.

Αποδεικνύεται ότι σε έναν αγώνα μεταξύ Εκουαδόρ y Περού στο οποίο οι Τρικολόρ κέρδισαν 1-0, οι οπαδοί άρχισαν να τραγουδούν ομοφοβικά τραγούδια. Για το λόγο αυτό, συν μια προηγούμενη υποτροπή, η FIFA αποφάσισε να δράσει.

Ο Angelo Preciado του Ισημερινού, αριστερά, και ο Santiago Ormeño του Περού ανταγωνίζονται για την μπάλα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2026 στο στάδιο Rodrigo Paz Delgado στο Κίτο του Ισημερινού, Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2024. ( AP Photo/Dolores Ochoa)
Πίστωση: AP

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στην ομάδα της Νότιας Αμερικής. Σε αυτό Παγκόσμιο Κύπελλο Κατάρ 2022 Ήδη συνέβη και τους επιβλήθηκαν και κυρώσεις. Τότε τους είχε επιβληθεί ανάλογο πρόστιμο. Μερικό κλείσιμο του γηπέδου για τη δεύτερη ημερομηνία του Προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026. Για εκείνον τον αγώνα έπαιξαν με την Ουρουγουάη.

Η δράση είχε ήδη μια αντίδραση. Ο πρόεδρος της FEFΦρανσίσκο Έγαςσχολίασε το θέμα σε συνέντευξή του ESPN. Ο διευθυντής δήλωσε ότι αυτά τα προσβλητικά άσματα είναι ήδη καθημερινά και έχουν γίνει «κακή συνήθεια».

Για το λόγο αυτό, αφού Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου του Ισημερινού Θα υλοποιήσουν εκστρατείες ευαισθητοποίησης για να επιδιώξουν τον τερματισμό αυτών των δράσεων.

Συνεχίστε να διαβάζετε:
· Φιλικό μεταξύ ομάδων κάτω των 16 ετών από τον Εκουαδόρ και την Αργεντινή έληξε σε καυγά
· Έτσι θα διεξαχθεί η 9η αγωνιστική των Προκριματικών της Νότιας Αμερικής
· Σκάνδαλο στον Εκουαδόρ: Το κόσμημα της Chelsea, Kendry Páez, πιάστηκε να καπνίζει σε νυχτερινό πάρτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.