google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Billy Porter: «Το Pride είναι ΤΕΛΙΚΆ μια διαμαρτυρία»

 


Ο 54χρονος ηθοποιός και καλλιτέχνης, Billy Porter, δήλωσε ότι, ενώ εξακολουθεί να πιστεύει στην ιδέα του πάρτι και της διασκέδασης για τα κουήρ άτομα, πρέπει η νέα γενιά να ενδιαφερθεί για την πολιτική, προκειμένου να διασφαλίσει ότι τα πράγματα θα παραμείνουν ως έχουν.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Us Weekly: «Το Pride είναι μια διαμαρτυρία. Ήρθε η στιγμή να θυμίσουν οι μεγάλοι στα παιδιά ότι είναι μια διαμαρτυρία. Δεν είναι απλά ένα πάρτι. Εμπιστεύσου με, πιστεύω στα πάρτι. Πρέπει να το κάνεις. [Όπως επίσης] το να έρχεσαι σε επαφή με τους τοπικούς εκπροσώπους και να ασχολείσαι με την τοπική αυτοδιοίκηση. Ψηφίστε!».

Ο πρώην ηθοποιός του «Pose» υποστήριξε ότι η κοινότητά του είναι η «αλλαγή» που χρειάζεται ο κόσμος και ότι αυτός και αρκετά άλλα απλά «περιμένουν» να γίνουν μέρος του χώρου, καθώς αναφέρθηκε στην οργάνωση Bros, η οποία είναι αφιερωμένη στην ενδυνάμωση των ανδρικών φιλικών σχέσεων.

Είπε: «Το Bros είναι ένας οργανισμός που στέκεται στο πλευρό των νέων, των μη προνομιούχων, των BIPOC, των Μαύρων. Και βρισκόμαστε σε ένα χώρο αυτή τη στιγμή όπου είμαστε η αλλαγή που πρέπει να γίνει. Είμαστε η αλλαγή που περιμένουμε και είναι υπέροχο να βρισκόμαστε σε αυτόν τον χώρο και να μας υπενθυμίζεται αυτό».

Ο βραβευμένος με Emmy σταρ δήλωσε πρόσφατα, ενώ πρωταγωνιστούσε στην ταινία «Our Son», ότι έχει «κουραστεί» από τις ιστορίες coming out και άφησε να εννοηθεί ότι πρόοδος είναι να συζητηθεί τι συμβαίνει σε ένα άτομο μετά τη γνωστοποίηση της σεξουαλικότητάς του.

«Ως ένας 54χρονος Μαύρος, out, κουήρ – όπως θέλετε να το πείτε – γκέι άνδρας, ο οποίος είναι στη δουλειά για πάνω από 30 χρόνια, παρακολουθώ “ιστορίες coming out” εδώ και 30 χρόνια.

«Έχω κουραστεί από αυτές. Έχουμε αυτή την ιστορία. Ας μιλήσουμε τώρα για το τι συμβαίνει μετά το coming out!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.