google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Με μεγάλη συμμετοχή το πρώτο Pride στα Χανιά, χωρίς πολιτικές εκτροπές


 Κρύφτηκαν στα λαγούμια τους οι ακροδεξιοί και τα μέλη των «Σπαρτιατών» στα Χανιά που απειλούσαν με αντισυγκέντρωση το πρώτο αυτοοργανωμένο Pride στα Χανιά.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών ενώ πραγματοποιήθηκε μεγάλη αντιρατσιστική συγκέντρωση στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς. Η πορεία ξεκίνησε από το Κουμ Καπί και κινήθηκε παραλιακά στο παλιό λιμάνι των Χανίων έως την παραλία του Ξενία, όπου πραγματοποιήθηκε πάρτι.

Μάριος Διονέλλης / ΕΦ.ΣΥΝ.

Στο μεταξύ ενώ υπήρχε σχετική διαδικτυακή αφίσα με κάλεσμα των Σπαρτιατών για αντισυγκέντρωση μίσους, βουλευτής των Χανίων έκανε λόγω για ψεύτικο προφίλ που δημιούργησε την αφίσα και για "λάσπη" στο κόμμα.

«Οι Σπαρτιάτες και οι οικογένειες των Σπαρτιατών δεν συμμετέχουν σε εκδηλώσεις τύπου ΛΟΑΤΚΙ. Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με τα αντι – pride gay party, δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά που στήνουν στο νομό Χανίων και γενικώς στην Ελλάδα. Κάποιος κύριος που ήταν πιθανόν ψεύτικο το προφιλ του, ανήρτησε αυτή την αφίσα, κατόπιν διέγραψε το προφίλ του και κοινοποιούσε παντού με screenshot την αφίσα για να δημιουργήσει λάσπη και προπαγάνδα στο κόμμα μας» υποστήριξε ο Χανιώτης υποψήφιος των Σπαρτιατών, Ευτύχης Γιανναράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.