google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Πατέλης: Ζήτησε διαγραφή του Αρβανίτη μετά την αναφορά του στους γκέι


Τη διαγραφή του Κώστα Αρβανίτη ζήτησε, μετά τον Άκη Σκέρτσο, και ο Αλέξης Πατέλης
 με αφορμή τους ακραίους χαρακτηρισμούς του κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και την εμπλοκή ακόμα και της κοινότητας των ομοφυλόφιλων, σε μια από τις φράσεις που χρησιμοποιήσε, στη διάρκεια ομιλίας του στην Κεφαλονιά.

Στο βίντεο που έχει κυκλοφορήσει, ακούγεται ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να λέει, επιτιθέμενος στον πρωθυπουργό πως «αυτός (ο Μητσοτάκης) είναι τυχοδιώκτης, απατεώντας, πολιτικός απατεώνας και κάτι παραπάνω. Μπορεί σήμερα να το παίζει φιλελεύθερος, να είναι μαζί με τους γκέι και αύριο να είναι να σκοτώσει τους γκέι».



«Το κομματικό μίσος τροφοδοτεί την βία. Κάθε άνθρωπος σε θέση ευθύνης πρέπει να προάγει τον αλληλοσεβασμό. Ως μέλος μιας κοινότητας που έχει υποστεί διαχρονικά ρητορική μίσους, ζητώ την διαγραφή του» ήταν το σχόλιο του Αλέξη Πατέλη για τις φράσεις του Κώστα Αρβανίτη.

Παραίτηση Αρβανίτη ζήτησε νωρίτερα ο Σκέρτσος

Νωρίτερα, τοποθέτηση για τα όσα είπε για τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης, σε εκδήλωση στην Κεφαλονιά, έκανε και ο Άκης Σκέρτσος.

«Θα έπρεπε να είχε ζητηθεί η παραίτηση του κυρίου Αρβανίτη» δήλωσε χαρακτηριστικά το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Επικρατείας.

Όπως τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ «είναι απαράδεκτο να ταυτίζεται με τέτοια ρητορική η κυβέρνηση και η Νέα Δημοκρατία που έχουν δώσει αγώνες για την Δημοκρατία και κράτησαν την Ελλάδα στην Ευρώπη το 2015».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.