google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Αφού καταψήφισε νομοθεσία για την ισότητα στον γάμο, πάντρεψε τον γκέι γιο του

 


Ο εκπρόσωπος του Κογκρέσου των ΗΠΑ, Glenn Thompson, παρευρέθηκε στον γάμο του γιου του – παντρεύτηκε ένα άτομο του ίδιου φίλου – την περασμένη εβδομάδα, τρεις ημέρες αφότου εναντιώθηκε σε ένα νομοσχέδιο στη Βουλή των ΗΠΑ που θα αναγνωρίσει την ισότητα στον γάμο 
σε ομοσπονδιακό νόμο.

Το γραφείο του Thompson ανέφερε σε δήλωση ότι ο πολιτικός της Πενσυλβάνια και η σύζυγός του ήταν «ενθουσιασμένοι» που παρευρέθηκαν στον γάμο και είναι «πολύ χαρούμενοι» που καλωσόρισαν έναν νέο γαμπρό στην οικογένεια.

«Ο κύριος και η κυρία Thompson ήταν ενθουσιασμένοι που παρευρέθηκαν και γιόρτασαν τον γάμο του γιου τους το βράδυ της Παρασκευής καθώς ξεκίνησε αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή του», δήλωσε η Maddison Stone, εκπρόσωπος του Thompson. «Οι Thompson είναι πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουν τον νέο τους γαμπρό στην οικογένειά τους».

Το NBC News ανέφερε την παρουσία του Thompson στον γάμο του γιου του μετά την ψήφο του κατά του «Respect for Marriage Act» την περασμένη Τρίτη.

Γιατί καταψήφισε το μέτρο;

Ο Thompson ήταν ένας από τους 157 Ρεπουμπλικάνους της Βουλής που αντιτάχθηκαν στη νομοθεσία, η οποία θα αναβάθμιζε το δικαίωμα στην ισότητα στον γάμο σε εθνικό επίπεδο. Το γραφείο του Thompson δεν απάντησε σε μια επακόλουθη ερώτηση σχετικά με το γιατί αποφάσισε να καταψηφίσει το μέτρο, το οποίο εξετάζεται τώρα από τη Γερουσία.

Το γραφείο του, όταν κλήθηκε να εξηγήσει την ψήφο του βουλευτή, επεσήμανε μια δήλωση που εξέδωσαν την περασμένη εβδομάδα.

Αυτό το νομοσχέδιο δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα κόλπο ανταλλαγής μηνυμάτων κατά τη διάρκεια των εκλογών για τους Δημοκρατικούς στο Κογκρέσο που απέτυχαν να αντιμετωπίσουν τον ιστορικό πληθωρισμό και τις ανεξέλεγκτες τιμές στις αντλίες βενζίνης, είπε η εκπρόσωπός του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.