google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

2 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΟΜΟΦΟΒΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 


Δέκτες επιθετικής συμπεριφοράς από το ζευγάρι ανδρών ισχυρίζονται ότι έγιναν οι υπεύθυνοι του beach bar στην Καλλικράτεια Χαλκιδικής, για το οποίο υπήρξε καταγγελία για ομοφοβική συμπεριφορά εναντίον δύο ομοφυλόφιλων ανδρώ
ν.

Όπως αναφέρει στη Voria.gr εργαζόμενη του beach bar που εξυπηρέτησε τους δύο άνδρες το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, «όλα ήταν κανονικά όταν τους εξυπηρέτησα. Ωστόσο η συμπεριφορά τους άλλαξε όταν μπήκαν στη θάλασσα. Εκεί σε σημείο κοντά στην παραλία και όχι στα βαθιά δεν φέρονταν τρυφερά ο ένας στον άλλο, όπως αναφέρουν στην καταγγελία τους, αλλά ερωτοτροπούσαν ανάρμοστα».

Σύμφωνα με την εργαζόμενη τους έγινε σύσταση με ευγενικό τρόπο επειδή όπως υποστηρίζει η ίδια «στην επιχείρηση έρχονται πελάτες όλων των ηλικιών, όπως οικογένειες με παιδιά. Η σύσταση που έγινε θα γινόταν και σε ένα straight ζευγάρι. Ωστόσο όταν έγινε η σύσταση ο ένας άνδρας του ζευγαριού αντέδρασε επιθετικά. Όταν τους ενημερώσαμε ότι η συμπεριφορά τους συνιστά προσβολή της δημοσίας αιδούς και μπορεί να γίνει σχετική καταγγελία στην αστυνομία τότε αποχώρησαν από το beach bar».

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, η καταγγελία έγινε στο περιοδικό Antivirus, όπου το ζευγάρι αναφέρει πως ο ιδιοκτήτης του beach bar επέδειξε ιδιαίτερα επιθετική συμπεριφορά απέναντί τους επειδή φιλήθηκαν και αγκαλιάστηκαν, ενώ δέχθηκαν όχληση και από έτερο άτομο που ισχυρίστηκε στους ίδιους ότι είναι στέλεχος του Λιμενικού Σώματος.

Φωτογραφία αρχείου


Ομοφοβικό περιστατικό συνέβη στα Λαδάδικα στη Θεσσαλονίκη σε πολύ γνωστό κόκτεϊλ μπαρ, όταν μία κοπέλα με τον γκέι φίλο της θέλησαν να μπουν στο μαγαζί.

Μέσω του λογαριασμού του Tik Tok της denisakaraj (Ντενίσα Αρετή), ενημερωθήκαμε για ομοφοβικό περιστατικό, που συνέβη στις 27/07/22. Το συγκεκριμένο βίντεο έχει συγκεντρώσει χιλιάδες views και σχόλια.

Το σκηνικό είχε ως εξής: Παρέα βγήκε το βράδυ για να γιορτάσει σε κλαμπ τα γενέθλια του γκέι φίλου τους, όμως βρέθηκαν αντιμέτωπες/οι με την ομοφοβία στην πόρτα του μαγαζιού, όπου δεν τους επέτρεψαν την είσοδο.

Όταν κάλεσαν την αστυνομία, ο ιδιοκτήτης είπε ότι δεν άφησε τα παιδιά να μπουν, επειδή το μαγαζί έχει “καλό κόσμο” μέσα.

Η κοπέλα αναφέρει στο βίντεο: “Ο φίλος μου είχε γενέθλια και δε μας έβαζαν σε γνωστό κλαμπ στη Θεσσαλονίκη, επειδή είναι ομοφυλόφιλος, και όταν ήρθε η αστυνομία ο ιδιοκτήτης έλεγε ότι δε μπορούμε να μπούμε, γιατί έχουν καλό κόσμο μέσα.” 

Ωστόσο, μετά από τη συζήτηση του ιδιοκτήτη με την αστυνομία επέτρεψαν την είσοδο στην παρέα.

Η ίδια γράφει στο πρώτο σχόλιο: “Μη δίνετε τα λεφτά σας σε ομοφοβικούς ρατσιστές” και επισημαίνει ότι η παρέα της μπήκε “γιατί δεν ήθελα να τους κάνω την χάρη και να μην μπει ο φίλος μου επειδή έτσι θέλουν, και προφανώς δε θα ξαναπάω.”

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.