google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Αστεία με γκέι και... βιασμούς στη νέα σειρά του Σεφερλή


 Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής (03/04) η νέα «κωμική» σειρά του Μάρκου Σεφερλή με τον τίτλο «Super Mammy στο κανάλι του ΑΝΤ1, με σκηνές και διαλόγους άκρως αποκρουστικούς.


Η σειρά, που βασίζεται στο «Mrs. Brown's Boys» του BBC και θα αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια, ο Μάρκος Σεφερλής μεταμφιέεζται σε μια γυναίκα με το όνομα Χαρίκλεια, ενσαρκώνοντας το αρχέτυπο της «αθάνατης» ελληνίδας μάνας.

Στο πρώτο επεισόδιο του «Super Mammy», όπως ήταν αναμενόμενο κρίνοντας από τις κωμωδίες του μέχρι σήμερα, αναπαράγονται όλα τα ομοφοβικά και σεξιστικά στερεότυπα για τα οποία δίνονται μάχες προκειμένου να εξαλειφθούν.

Οι γκέι παρουσιάζονται ακόμα μία φορά σαν «εξωγήινοι», ενώ στην πραγματική ζωή παλεύουν να διώξουν αυτό το στίγμα από πάνω τους, οι γυναίκες αντικειμενοποιούνται, τη στιγμή χάρις στο κίνημα MeToo τα περιστατικά έμφυλης βίας βλέπουν το φως της δημοσιότητας, οι βιαστές εμφανίζονται ως άνδρες τους οποίους οι γυναίκες λαχταρούν, ενώ την ίδια ώρα τα κορίτσια γυρνούν σπίτι τους με τα κλειδιά σφιχτά στο χέρι.

Ο ΑΝΤ1 επέλεξε να το τοποθετήσει στην prime time ζώνη του καναλιού, κρίνοντας πως αυτό το είδος ξεπερασμένου χιούμορ είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.

Οι χρήστες του Twitter, εξέφρασαν την οργή τους για τη νέα τηλεοπτική εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή, ενώ έχουν ξεκινήσει ήδη οι αναφορές για καταγγελίες στο ΕΣΡ από πολλούς χρήστες.













Κατερίνα Σπανού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.