google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

«LGBTQI+ We support you»: Τα πρώτα ελληνικά γραμματόσημα ενάντια στην ομοφοβία

  


OΛΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ μια κοινωνία χωρίς διακρίσεις, φόβο και μίσος, όπου η ορατότητα και ο σεξουαλικός προσανατολισμός θα συμβαδίζουν με τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις θεμελιώδεις ελευθερίες. 

 

Στο πλαίσιο αυτό τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ.) δηλώνουν με τον δικό τους τρόπο τη στήριξή τους στη διαφορετικότητα και την αποδοχή της, στα ίσα δικαιώματα, σε μια κοινωνία συμπεριληπτική και δίκαιη. 

 

Τα ΕΛ.ΤΑ. συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια άρσης των διακρίσεων έναντι των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, επιθυμώντας να συμβάλουν στην ορατότητα της κοινότητας και στην ανάδειξη των προκλήσεων που αντιμετωπίζει. 

 

Έτσι, αξιοποιώντας τη δύναμη του γραμματοσήμου, που, παρά το μικρό του μέγεθος, έχει αποδείξει ότι αποτελεί φορέα πολιτισμού και σπουδαίο μέσο διάδοσης σύγχρονων κοινωνικών μηνυμάτων, τα ΕΛ.ΤΑ. συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια άρσης των διακρίσεων έναντι των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, επιθυμώντας να συμβάλουν στην ορατότητα της κοινότητας και στην ανάδειξη των προκλήσεων που αντιμετωπίζει. 

 

Ειδικότερα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η ειδική έκδοση «LGBTQI+ We support you» περιλαμβάνει ένα φυλλαράκι 4 αυτοκόλλητων προσωπικών γραμματοσήμων που διατίθεται προς 4 ευρώ και θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 10 Ιουνίου.

 

ΕΛΤΑ

 

Ο καθένας θα έχει τη δυνατότητα να τα προμηθευτεί από το e-shop των ΕΛ.ΤΑ. αλλά και από τα ταχυδρομικά καταστήματα του δικτύου.

 

Για το θέμα αυτό, ο διευθυντής Φιλοτελισμού και Εταιρικής Επικοινωνίας των ΕΛ.ΤΑ, Λάζαρος Λαζαρίδης, δήλωσε αποκλειστικά στη LiFO: «Τους τελευταίους μήνες, ως Ελληνικά Ταχυδρομεία κάνουμε μια συντονισμένη προσπάθεια να αναδείξουμε σημαντικά κοινωνικά μηνύματα μέσα από τα ελληνικά γραμματόσημα. Έτσι, σχεδιάσαμε γραμματόσημα ενάντια στο bullying και αναδείξαμε το κίνημα #Metoo.

 

Tώρα ενώνουμε, για πρώτη φορά, τη φωνή μας με τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και κυκλοφορούμε 4 αυτοκόλλητα προσωπικά γραμματόσημα που δηλώνουν τη στήριξή μας στη διαφορετικότητα και την αποδοχή της, σε μια κοινωνία συμπεριληπτική και δίκαιη.

 

Σας καλούμε να επιλέξετε αυτά τα γραμματόσημα για την αποστολή της αλληλογραφίας σας ώστε να διαδώσουμε μαζί, σε όλον τον κόσμο, αυτό το ηχηρό μήνυμα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.