google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Ο Νότης Χριστοδούλου παραδέχεται πως είναι gay & εξηγεί γιατί σκέφτεται να υιοθετήσει παιδί


Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Νότης Χριστοδούλου στο "Πάμε Δανάη" και τη Δέσποινα Καμπούρη. Ο νικητής του πρώτου "Fame Story” μίλησε για τη ζωή μετά το παιχνίδι, την καριέρα του, αλλά και την απώλεια της μητέρας του.

"Όλοι στο Fame Story ξύπναγαν 8 το πρωί κι εγώ στις 3 το μεσημέρι, γιατί ήξερα τι να κάνω στο επεισόδιο για να παίξει", είπε αρχικά και πρόσθεσε ότι: "Από σκηνογράφος έγινα τραγουδιστής. Δεν ήξερα τίποτα από τραγούδι, ήξερα πως να λανσάρω τον Νότη"

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε ότι θα ήθελε να κάνει παιδί, όμως είναι δύσκολο λόγω του ότι είναι ομοφυλόφιλος. "Δεν ξέρω αν θα είμαι καλός γονιός, δεν νομίζω πως όλοι οι άνθρωποι είναι ικανοί να αναλάβουν αυτή την ευθύνη" είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε ότι θα ήθελε να κάνει παιδί, όμως είναι δύσκολο λόγω του ότι είναι ομοφυλόφιλος. "Δεν ξέρω αν θα είμαι καλός γονιός, δεν νομίζω πως όλοι οι άνθρωποι είναι ικανοί να αναλάβουν αυτή την ευθύνη" είπε χαρακτηριστικάΟ Νότης Χριστοδούλου τόνισε ότι πλέον ασχολείται με τη σκηνογραφία και έχει συνεργαστεί με αρκετά μεγάλα ονόματα όπως η Νατάσα Μποφίλιου, η Δήμητρα Γαλάνη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.